Fogyókúrázók, milyen a mai étrendetek? Mit esztek?
Nekem ez:
Reggeli: 2 szelet rozskenyér(toast kenyér nagyságúak, de rendes rozskenyér volt) vékonyan megkenve májkrémmel, rajta uborka-és paradicsomszeletek
Ebéd: nagy tányér zöldségleves pár kanál levestésztával
Uzsonna: 1 db grapepfruit, kefír
Vacsora: még nem tudom, mert vacsorára valamilyen fehérjedús ételt szeretnék enni, de itthon csak szénhidrátos kaják vannak. Ha anya bevásárol, akkor rántottát eszem paradicsommal. :) Ha nem, akkor szerintem a leves lesz a legmegfelelõbb. És ti mit esztek? Szerintetek megfelelõ a mai étrendem? Hány kcal lehet? 15/L
Reggeli: szendvics rozskenyérből
Tízórai: alma, puffasztott búza
Ebéd: csirkemell, barnarizs
Uzsonna: spenót
Vacsora: fehérjeturmix
A tiéd szerintem kevés, tízórait ne felejtsd el, muszáj 5x enni. Ebédre nyugodtan egyél másodikat is.
reggeli: 1 szendvics (zsemle, vaj, csirkemell sonka, paprika sajt)
tizorai: ua.
ebed: csirkemell, rizs
uzsonna: masfel ora edzes :)
vacsora: ua. mint reggeli :)
reggeli: muzli joghurt
ebed: nagy pizzaszelet
uzsi: gyumolcs
vacsi: pizzaszelet
este: futás 1ora
Én is fogyózom, 156 cm vagyok 53 kg, bár én inkább arra hajtok, hogy izmosodjon a lábam és a hasamon ne látszódjon a felesleg. 1-ben kezdtem el, akkor 66 kg voltam, most 4-es vagyok, 53 kg, de már 2-ban és 3-ban is látszott rajtam a változás... Szerencsém van, mert én ugyanúgy ettem, mint bárki más, aki nem fogyózik és sikerült lefogynom.. úsztam és tornáztam...
Mai étrendem.
Reggeli. pizza.
Ebéd: rántott hús (abból csak egy szelet, mert köztudott, h rámegy a popóra) krumplipürével, uborkával.
Uzsonna: 1 db pici pogi + körte.
Emellett hozzákezdtem Rubint Réka tornáihoz is, az sokat segít. :)
Vacsora: szerintem joghurt lesz, meg vékonyra vágott kenyér, kenőmájjal vékonyan megkenve + zöldség. Az nagyon fontos!
És járni fogok keddtől úszni, meg hátfőként torna van + itthon is.^^
Reggeli: Zabkása almával és fahéjjal(2,5 ek. zabpehelyből 1dl tej+víz)
Ebéd: 1,5 virsli sült zöldségekkel ( cukkini, zöldbab, káposzta) 60 g túró, 60 g kaukázusi kefír
Uzsi: fél dl tejből + vízből csokis puding (édesítőszeres)
Vacsi: Valószínű h sóskakrém főtt tojással
mai
zabkása-1dl zabpehely+danone kefír 140gramm, fehérjeturmix-ez összekeverve+hozzá 4db mandaron fahéjjal megszórva
alma 1 db
csirkemell párolva+3db abonett+skáposzta+mustár vagy lehet abonett helyett főtt krumpli még nem tduom
250gramm túró mandarinnal vagy alma
sztem a tied kevés
ebédre főztem volna 2db tojást még és levesnek mint beté ettem volna meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!