Megfelelő estére amit ettem? Fogyókúrázok. (F/22)
paprika 74g=15kcal
főtt tojás 70g=120kcal
sonka 50g=40kcal
bakonyi barna kenyér 56g=150kcal
delma light 8g=15kcal
1 db puffasztott rizs=37kcal
Összesen 377kcal
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy mennyire diétás ez az étrend, fogyni szeretnék kb. 20kg-ot, eddig 1,5kg-ot sikerült másfél hét alatt.
az étrend nagyon nagyon diétás, sőt szuper még meg is kívántam, de az is számít hogy egész nap mennyit ettél.
és egészségedre!
Attól függ, mit ettél még ma.
A 377 kcal nem sok, de ma délig megettél 3000-ret, akkor sok. + Vacsorára nem szerencsés a kenyér, de tul.képpen belefér.
A bakonyi barna kenyeret viszont hanyagolnám, tele van adalékkal és tartósítószerrel, ráadásul nem is igazi "barna" kenyér, csak színezik. Nem jobb, mint a sima fehér kenyér. Sőt, a tartósítószer miatt még rosszabb is. (Amúgy az 56 g-ban csak 137 kcal van, az internet szerint. Az a 13 kcal végülis majdnem mindegy, csak annyira lemérteg g-ra, gondoltam, szólok.)
És biztos vagy benne, hogy a tojás megvolt 70 g? Ált. 40-g-os tojások vannak. Nekem eléggé túlbecsültnek tűnik a 377 kcal.
ez tényleg elég fogyós.
és maximálisan egyetértek a kenyérrel kapcsolatban (a fenébe is). rohadtul semmi szükség tartósítószerekre. olyan ajánlok én is (ha már gabonázunk) ami 1. tartósító mentes, mert igazán nem kell az 2. legyen rozsliszt tartalma, vagy teljes kiőrlésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!