Normális, hogy 2 hónap alatt híztam vagy 7 kilót?
Figyelt kérdés
167-8 cm magas vagyok.2 és fél éve edzek.Sokáig csak stagnáltam,lassan fejlődtem.Februárban voltam 70 kiló,de tavasszal testsúlyban visszaestem.A súlyokat tudtam növelni,de a tömegem nem nőtt.Májusban volt,hogy 65 kiló voltam.A kaja nem volt rendben.Keveset ettem.Nyár végefelé 68 kiló körül mozogtam.De szeptembertől rendberaktam a kajámat és elkezdtem egy új,periodizációs edzéstervet.Fekvenyomásban és guggolásban erősödtem tőle 7.5 kilót,felhúzásban és evezésben eddig 12.5 kilót,mellről nyomásban 5 kilót,szűknyomásban 10 kilót.A mérleg tegnap 75 kilót mutatott.Pár hete voltam 72-3.2016. nov. 2. 11:37
2/8 A kérdező kommentje:
Így is kb 2500 kalóriát eszek,de nem zsírosodtam sokat szeptember óta
2016. nov. 2. 11:46
3/8 anonim válasza:
winter is coming.. felkészül a tásted a hidegre
4/8 anonim válasza:
Hát 7kg ból lehet fél-1kg izom, a többi víz meg zsír...
Nyugodj meg zsírosodsz, csak még nem látod, mert ez a kis súly még jól eloszlik rajtad... de majd ha eléred a +12-15kg-ot, ne aggódj, már látni fogod :)
5/8 anonim válasza:
A többiek csak irigykednek, ne hagyd abba amit csinálsz. Tök reális pár hetente 2-3 kiló izmot felszedni. :D
6/8 anonim válasza:
Izomban? Nem normális vagy nem normális, hanem lehetetlen. Tudom, hogy sokan reménykednek, hogy csodagenetikájuk van, ami messze túlmutat az emberi határokon, de ez megalapozatlan, akárcsak az, hogy valami érdekes dologgal zsírból fogysz heti sok kilót...
7/8 A kérdező kommentje:
Küldhetek képet nyár eleji és a mostani formáról.
2016. nov. 2. 13:34
8/8 anonim válasza:
Küldhetsz, de ettől még nekünk van igazunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!