Testépítés aranyérrel? Mit tegyek ha az életem része a
testépítés/súlyemelés de ki jön az aranyerem?
Figyelt kérdés
Imádok edzeni, de sajnos már volt aranyerem (még nem az edzéstől hanem előtte), aztán fél év súlyemelés után megint jelentkezett, szinte alig múlt el. Azóta nem merek lemenni edzeni. Mit tudnék tenni, hogy újra edzhessek nyugodtan? Vagy inkább már felejtsem is el a súlyemelést?
Legfőképp olyanoktól szeretnék tanácsot kérni, akiknek már volt többször is aranyerük, de mégis több éve edzenek.
Megfelelő rost bevitel és megfelelő mennyiségű folyadék ivás...
A súlyt meg tanuld meg szabájosan emelni nem úgy, hogy beszarsz az erőlködéstől...
Ha a záróizmodat is feszítened kell akkor valamit rosszul csinálsz...
2016. okt. 30. 18:14
2/8 anonim válasza:
+Reparon kenőcs!
Guggolást hanyagold!
2016. okt. 30. 18:47
3/8 anonim válasza:
Ma már volt egy ilyen kérdés, amire válaszoltam, szóval bemásolnám a válaszom: Szenvedtem vele én is. Használtam Reparont és Spertit, de egyik sem volt jó hosszú távon, csak 2-3 hétre. Ami igazán jó, az a Proktis-M kenőcs és kúp. Együtt használd. 2-3 nap alatt segít a dolgokon és nekem pl fél éve semmi bajom. Dágra, a kettő együtt 5-6 ezer, de megéri.
2016. okt. 30. 19:10
4/8 anonim válasza:
Nekem az első fél év edzés után volt, azóta nem. Ugyanúgy guggolok meg minden, sokkal nagyobb súlyokkal. Étrend és sok folyadék, és nem lesz gond.
2016. okt. 30. 19:48
5/8 anonim válasza:
Mitől jöhet ki az aranyér?Én erőemelek,nem is vagyok hajlamos a betegségekre meg testi elváltozásokra,de érdekelne a téma. :)
2016. okt. 30. 21:28
6/8 imakommandós válasza:
túlzott erőlködés rossz légzéstechnikával nagy nyomást helyez az érfal izmaira, plusz erre még rájöhet a hajlamosító tényező, vagyis a genetikai öröklés. a guggolást nagy sullyal es a labtolást kell ovatosabban.
2016. okt. 30. 23:38
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ennyi segítőkész választ még nem kaptam egy kérdésemre sem. :D
Gabszar: Sok mindentől ki jöhet. Nekem legelőször nem az edzéstől jött ki, hanem egy kis genetika + nem vigyáztam eléggé. Aztán már sokkal könnyebben kiújúl és így gondolom, hogy másodszorra már az edzés is rá játszott.
2016. nov. 1. 20:41
8/8 Dr.Bánfalvi Péter válasza:
Ha rendszeresen ugyanott előjön, akkor hosszú távon érdemes eltávolítani. Megelőzésére edzés előtt az aranyértablettát, ha előjön, a Lioton gélt javaslom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!