Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 6 hét Street Workout után...

6 hét Street Workout után kell lenni látható izomnövekedésnek?

Figyelt kérdés

Eddig nálam semmi. Ugyanolyan vékony vagyok, mint voltam. Gyakorlatok jobban mennek, nagyobb számban.

Heti négy napot edzek. Napi fél kg rizs és csirkemell.

177cm/76kg

2016. okt. 28. 14:32
 1/6 likebike ***** válasza:
Több kaja kell,az edzést meg nehezítsd.
2016. okt. 28. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:

de mennyi? már ezt a mennyiséget is alig bírom megenni, kifizetni

korábban edzettem súlyzókkal egy évig, ott több kajával sem fejlődtem semmit, igaz ott az edzés valószinűleg nem volt tökéletes

2016. okt. 28. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha izmot akarsz novelni akkor hagyd a maszokazast.

Sulyzos edzes (rendesen!) kaja legyen rendben es meglesz az eredmenye.

2016. okt. 28. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb. 1 kiló izom jöhetett eddig.
2016. okt. 28. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek annyi rizs meg csmell? Millió más dolog van, amit ehetsz, finom, és van benne tápanyag.

Eleinte fog jönni a tömeg, később lassul be. Súlyzós edzés gyorsabban hozná.

2016. okt. 28. 16:05
 6/6 anonim válasza:
Én lassan másfél éve street workoutozom. Egy év alatt 65 kg-ról 75-re fejlőstem. Ezt biztosan ellehet érni, így is voltak gyengébb időszakaim. Lehet ezt komolyan csinálni, nem csak "mászókázás". Ha nagyon gyorsan akarsz tömeget növelni, meg az az elsőszámú célod, akkor súlyzós edzés. Ha türelmesebb vagy illetve tetszenek a különféle erőelemek, akkor street workout. Én is úgy kezdem mint te, lassan fejlődtem, aztán egyszercsak beindult. Ha bármi kérdésed van fordulj felém bátran! :)
2016. okt. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!