5 hónapja csinálom a teljes testes átmozgató edzést, és most váltanék osztottra, szerintetek így jó?
Hétfő
Fekvenyomás
Áthúzás
Fekvőtámasz
Tricepsz nyújtás
Vállból nyomás
Döntött törzsű oldalemelés
Szerda
Guggolás
Felhúzás
Kitörés
Álló vádli
Péntek
Bicepsz
Húzódzkodás
Döntött törzsű evezés
Combhajlítás
Has
Mellre kellene egy tárogató gyakorlat fekvő helyett.
Vállra esetleg előreemelés még mehet.
Lábnapról vedd ki a felhúzást és tedd be a húzódzkodás helyére, azt el lehet hagyni akár.
Lábra még kellhet combfeszítő, combhajlító gépezést tedd át a lábhoz, de akkor szerintem elhagyhatod a kitörést.
Bicepszre, tricepszre mehet 2-3 gyakorlat is.
Hasra mehet hasprés, lábemelés.
Ha osztottat szeretnél, akkor én így csinálnám:
Mell:
-fekvenyomás
-tárogatás
-áthúzás
Hát:
-evezés
-felhúzás
-egykezes evezés
-lehúzás mellhez
Láb:
-guggolás
-combfeszítő
-combhajlító
-vádligép
Váll:
-mellről nyomás v. vállból nyomás
-oldalemelés
-döntött törzsű oldalemelés
-előreemelés esetleg
Bicepsz:
-kétkezes rúddal
-egykezesekkel beforgatva
-kalapács
Tricepsz:
-letolás csigán
-szűknyomás
-tricepsznyújtás
Has:
-lábemelés
-hasprés
De majd jönnek hozzáértőbbek. Nem kötelező amúgy osztottat edzeni, el lehet kezdeni ICF 5x5-öt vagy mást is.
Ezen besz1rtam :D
Mellre 3 gyakorlat? Áthúzás és tárogatás? Minek? Hátnál minek csiga helyette csinálnál vállvonogatást. Minek kell combhajlító vagy combfeszítő gép? Én csak guggolok és vádlizok, de ha nagyon akarod csinálsz mellé merevlábas felhúzást is.Vállra 4 gyakorlat, mi a szent sz1r? Bicepszre is minek 3? Meg tricepszre is? Borzalom :D
Megsúgom, egy kemény gyakorlat többet ér 10 lazánál. Ez a kivitelezésre és a sorozatokra is vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!