Kezdő testépítőként milyen étrendet javasolnátok?
Figyelt kérdés
1 éve kezdtem edzeni kb, eddig nem látszik még sok minden rajtam. Fehérjeport nem szeretnék használni, inkább az étrenddel vinném be a megfelelő mennyiségű fehérjét. Nem akarok hatalmasnagy izmokat, inkább csak szálkás lenni, hogy kinézzen valahogy a testem. Segítenétek, hogy milyen ételből, mikor, mennyit célszerű fogyasztani a cél eléréséhez?
Kb 80 kg vagyok, 180 cm magas, 23 éves F.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
2016. okt. 24. 13:40
1/2 anonim válasza:
Csirke,tojás,túró,pulyka,nyúl,tonhal,lazac,sajt stb. Fehérje forrásnak. Ezekből kell 140 g fehérje kb(2g/tskg fehérje kell). Szénhidrátnak rizs,bulgur,kuszkusz, zab,édes burgonya, köles stb. Ebből céltól függő mennyiség.
2/2 anonim válasza:
Kell még zsiradék erre jók lenmagolaj, halolaj, dió olaj stb. Főzéshez kókuszzsír. Nagyjából ennyi. Szedj még multivitamint,egyél zöldséget minden nap.
Kcal számolj ha tömegelsz akkor plusz legyen ha diéta akkor deficitben legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!