Lányként ciki csak a rúddal fekvenyomni?
Jaj hagyjad már! :D Én már egy jó ideje edzem és még így is a kevesebb súlyra esküszöm, mint a nagy robosztus tárcsákkal megáldott súlyzós gyakorlatokra.
És amikor elkezdtem FIÚKÉNT még a rudat sem bírtam kitolni.
szégyen és gyalázat volt. Legalább is így éreztem. De azért megyünk be a terembe, hogy fejlődjünk. :) De pár hét és pikpak pakolászni fogod a tárcsákat. :D
a mi termünkben elég ritkán fordul meg csajszi, egyikőjüket se láttam még fekvenyomni eddig, így nincs viszonyítási alapom :D
amúgy igen, próbálok fejlődni, mindig sportoltam valamit, de felsőtestre jobban sosem fókuszáltam rá, augusztus óta kondizok rendszeresen :)
Az elég szomorú... és az a vicc, hogy én sem látok egy nőt sem fekve nyomni. De nyugi akiket én vittem magammal, azoknak kötelező volt. MEg Edzőtársam is viszi a barátnőjét és igen, befekteti a rúd alá had szenvedjen. :D
ALap gyakorlat, szóval fiú, vagy lány az illető el kell tudnia tolni a mellkasától a terhet jelentő objektumot. (lol) :D
És annál szebb nincsen, mikor egy lánynak az alsó és a felsőteste is megvan szépen edzve. Amikor egykicsit látszik a hát, a váll, a mellkasán is meglátszódnak a dolgok. wah.Rohadt ritka. :D Szóval adj bele mindent!
Én is szoktam fekvenyomni lányként :D de valóban kevesen csináljuk.
Neked hány ismétlés megy a rúddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!