Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányként ciki csak a rúddal...

Lányként ciki csak a rúddal fekvenyomni?

Figyelt kérdés
Aztán idővel ha bírom majd persze menne rá súly is :D

2016. okt. 20. 17:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hagyjad már! :D Én már egy jó ideje edzem és még így is a kevesebb súlyra esküszöm, mint a nagy robosztus tárcsákkal megáldott súlyzós gyakorlatokra.

És amikor elkezdtem FIÚKÉNT még a rudat sem bírtam kitolni.

szégyen és gyalázat volt. Legalább is így éreztem. De azért megyünk be a terembe, hogy fejlődjünk. :) De pár hét és pikpak pakolászni fogod a tárcsákat. :D

2016. okt. 21. 08:50
 12/24 anonim ***** válasza:
marry me
2016. okt. 21. 12:03
 13/24 A kérdező kommentje:

a mi termünkben elég ritkán fordul meg csajszi, egyikőjüket se láttam még fekvenyomni eddig, így nincs viszonyítási alapom :D

amúgy igen, próbálok fejlődni, mindig sportoltam valamit, de felsőtestre jobban sosem fókuszáltam rá, augusztus óta kondizok rendszeresen :)

2016. okt. 21. 13:43
 14/24 anonim ***** válasza:

Az elég szomorú... és az a vicc, hogy én sem látok egy nőt sem fekve nyomni. De nyugi akiket én vittem magammal, azoknak kötelező volt. MEg Edzőtársam is viszi a barátnőjét és igen, befekteti a rúd alá had szenvedjen. :D

ALap gyakorlat, szóval fiú, vagy lány az illető el kell tudnia tolni a mellkasától a terhet jelentő objektumot. (lol) :D

És annál szebb nincsen, mikor egy lánynak az alsó és a felsőteste is megvan szépen edzve. Amikor egykicsit látszik a hát, a váll, a mellkasán is meglátszódnak a dolgok. wah.Rohadt ritka. :D Szóval adj bele mindent!

2016. okt. 21. 14:01
 15/24 A kérdező kommentje:
14. na igen az a cél, hogy látszódjon ;) :D
2016. okt. 21. 14:14
 16/24 anonim ***** válasza:
akkor nincs marry me?
2016. okt. 21. 14:15
 17/24 A kérdező kommentje:
HeroldKA még nem :D
2016. okt. 21. 16:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Tetszik a kedves csevegésetek HeroldKA-val! :-)
2016. okt. 21. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam fekvenyomni lányként :D de valóban kevesen csináljuk.

Neked hány ismétlés megy a rúddal?

2016. okt. 22. 19:03
 20/24 anonim ***** válasza:
marry me?
2016. okt. 22. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!