Egy 170x5-ös felhúzás van olyan jó, hogy felrakjam egy videóban a Facebookra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 22:49
11/21 anonim válasza:
persze, nem is mondtam ilyet. nekem meg a guggolásom a sz..r.
12/21 anonim válasza:
ebben a pillanatban néztem egy vidit facén, hogy a srác 135 kilót felhúz, és fölötte a szöveg hogy fél év múlva versenyezni akar. MIVAN?
13/21 mannnocska válasza:
Ha az ismerőseid edzetlenek, akkor igen.
De meg kell jegyezzem hogy ellenzem ezt a közösségi médiás magamutogatást.
14/21 anonim válasza:
szerintem felrakhatod ha szeretnéd.
én pl járok edzeni rendszeresen, tudom mennyi munka van egy ilyen súlyban is. nem csak az ilyen heroldkák léteznek akiknek több száz kilós súly alatt minden sz-r :D
15/21 anonim válasza:
hozzáállás kérdése, szerintem a totál átlagos dolgokat teljesen fölösleges feltölteni, facéra kirakni meg főleg. persze, aki életében nem edzett, annak soknak tünhet, hogy hú, 170 kiló, de szerintem egy sportban nem az edzetlen emberekhez képest kell jónak lenni... amúgy azt veszem észre, hogy nemsokára már a 60 kg-s fekvenyomásokat is ki fogják rakni az emberek, mert mindenki attention whore, meg like vadász. naaa mindegy
16/21 anonim válasza:
Rakd fel nyugodtan, ha akarod. Gondolom amúgy is a barátaidnak meg az ismerőseidnek szólna a dolog leginkább, nem a világnak.
Amúgy ha jól tudom natúrban olyan 250 körül van a felhúzás határa, plusz-minusz még egy kevés.
17/21 A kérdező kommentje:
Miért Herold te mennyivel guggoksz?
2016. okt. 19. 16:27
19/21 A kérdező kommentje:
De mennyivel bírsz guggolni?Írtad,hogy szar a guggolásod
2016. okt. 19. 20:10
20/21 anonim válasza:
nem csináltam 1 éve kb. csak lábtoló, 10-12 sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!