Egy 170x5-ös felhúzás van olyan jó, hogy felrakjam egy videóban a Facebookra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 22:49
1/21 anonim válasza:
nem. bár az se mindegy hogy hány éves vagy, és hogy hány kiló. de szerintem 240-250 alatt teljesen átlagos
2/21 A kérdező kommentje:
Azt már nem nagyon érik el naturálban.18 éves 73-74 kg.
2016. okt. 18. 22:57
4/21 anonim válasza:
LOLL Itt kérdezi meg, hogy fel merje-e rakni magát :DD Beszarok ettől a mai közösségi média buzulástól :D
5/21 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy fel merjem e rakni,csak h van e ez már elég jó ahhoz.Nem akarom,h azt mondják,hogy a semmire feszítek.
El lehet érni,de én még senkit se láttam a teremben,aki többet húzott volna 210-nél.Meg ez a 250 már naturál koxos határvonal
2016. okt. 18. 23:34
6/21 anonim válasza:
Ha szeretnéd oszd meg. Nem is értem mit kell ezen görcsölni. :D
7/21 anonim válasza:
hát nemtom én 2 év edzéssel a 220-at felhúzom, pedig nem is vagyok erőemelő. ha valaki alapból alkatilag alkalmas rá, jó a genetikája, és pl edz 4+ évet, szerintem simán felmegy.
8/21 A kérdező kommentje:
Ha 2 évig,már az elejétől rendesen edzel,úgy,hogy a kaja rendben van,jó edzéstervet csinálsz akkor lehetséges.De a legtöbb ember minimum 1 évig szarul edz,szarul kajál.Ismerek olyat,aki már vagy 4 éve edz,de még most sincs 40-es karja és ilyen 50 kilókkal evez.A legtöbb ember a 200 kilós felhúzásig se jut el.
2016. okt. 18. 23:49
9/21 anonim válasza:
fél éve edzek redensen, előtte bohóckodtam.
10/21 anonim válasza:
Nem kell beszarni, valakinek van hozzá adottsága, valakinek nincs, ugyanúgy mint minden másnál. Most aki nem húz fel két év alatt 200 kilóval nem biztos, hogy szarul csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!