HIIT utan is isztok feherjet, vagy csak sulyzos edzes utan?
ja bocs még annyit se, mert a cisrkébe több gramm fehérje van :)) és legalább nem hulladékból készül.
ja de, mégis :DD
1 nap alatt 300 forint igen, csak 30*300 az 9000 forint havonta. Az már 10ml tesztó, ha ezt az oldalát nézzük..
Meg nem mindegy, hogy 10 másodperc alatt bedobsz 40gramm fehérjét vagy ülsz a csirke-rizsen negyed órát. Nem mindenkinek van ideje csak enni, meg enni.
200 gramm fehérjével aztán mehet a kúra. Jó lesz. 3g/tskg-t szoktak MINIMUM.
sokmindent szoktak.
ugy beszélsz mintha vagyonokat spórolnál :képzeld én is elfoglalt vagyok, de az a napi 3 étkezés nem olyan nagy kihivás. nekem mindegy, a lényeg, hogy semmivel nem jobb mint a szilárd kaja, és csakis a marketing az oka annak, hogy emberek liter számra isszák a mellékterméket, és 3000 forintot adnak ki értéktelen dolgokra. nem para ha néha, vagy napi 1x iszol, de mikor ettől várja valaki a csodát az gáz, meg mikor a kajád fele turmix... hát nem tudom, én imádok zabálni.
Elmondtam, hogy miért megy napi 4 turmix. A kox miatt. Nem a csodát várom tőle.(Aki igen, az meg várja csak nyugodtan.) Aki meg ezek után képes lesz napi 4 turmixot enni/inni, az meg is érdemli, egy idióta.
2 turmix egyáltalán nem sok. Nem mindenki bír fél kiló csirkét megenni. Ez pedig nem sz4r. 80%-os tejsavó. Baromi olcsó, de egyáltalán nem rossz.
Aki pedig beviszi szilárd kajából a makrókat, jól teszi, jobb is, mint a turmix. Sehol nem mondtam, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!