HIIT utan is isztok feherjet, vagy csak sulyzos edzes utan?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 13:13
2/32 A kérdező kommentje:
...
2016. okt. 18. 13:36
4/32 anonim válasza:
Ha szilárd kajából tudod fedezni a napi bevitelt, akkor nem kell shake.
Ha meg használod, akkor teljesen mindegy, mikor iszod.
5/32 anonim válasza:
a fehérjeshake még mindig csak fehérjeshake nem csodaszer, ha használod, hogy ebből vidd be a napi fehérjéd egy részét valamilyen okból csak hajrá, és a nap bármilyen időszakába lehet
6/32 anonim válasza:
20 g fehérje turmixból = 20 g fehérje csirkéből = 20 g fehérje mogyoróból = 20 g fehérje banánból = 20 g fehérje tonhalból
PONTPONTPONT
7/32 A kérdező kommentje:
Es mi van azzal a szoveggel hogy edzes utan kell a gyors feherje?
2016. okt. 18. 13:58
9/32 A kérdező kommentje:
En eddig builder-rol tajekozodtam, es itt a kategoriaban is sokan hivatkoztak ra, ott meg azt irtak, hogy gyors felszivodasu feherje kell az izmoknak terheles utan.
2016. okt. 18. 14:17
10/32 anonim válasza:
Én szoktam inni fehérjét edzés után, de ha anélkül is megvan a kellő fehérje, akkor nem kötelező.
Szóval azt mondod, hogy egy táplálék kiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég azt írja, hogy szedjél fehérjét, akkor biztos kötelező, ezzel nem tudok vitába szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!