Hogy hozzam fel a lemaradt tricepszem?
Figyelt kérdés
1 éve tömegelek és a jobb karom 2cm-rel vastagabb mint a bal, a balon alig látszik a tricepszem. Most jelenleg csak kétkezes gyakorlatokat csinálok tricepszre, fejlődik is, de a jobb valamiért mindig jobban. Kérdés, tegyek az edzés legvégére +1 sorozatot csak a balkezemre?2016. okt. 17. 21:11
2/4 anonim válasza:
hiába emeled ki a kérdést, meg lett válaszolva...egykezes
3/4 A kérdező kommentje:
Attól még érdekelnének mások tanácsai is, esetleg egyéb észrevételek. Én kérek elnézést hogy kiemeltem a kérdésemet, remélem megbocsátod eme végzetes hibámat.
2016. okt. 20. 14:49
4/4 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy ne emeld ki...csak hogy felesleges, mert meg lett válaszolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!