Lemaradt tricepszre ötletek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja írtam ki kérdést a lemaradt vállamról és tricepszemről..Azóta a vállamat sikerült gatyába rázni de a tricepszel nem boldogulok. Gyakorlatok: tolódzkodás, homlokra engedés, tricepsz nyújtás fej fölött egykezessel, letolás csigán rúddal/kötéllel, Ezek közül szoktam választani 3-at és abból 4 sorozat. Nyomtam 6-os ism számmal jelenleg 8-at csinálok. Felmenjek magasabb ism számra vagy legyen vegyes pl Homlokra engedés 6i letolás csigán rúddal 8i, kötéllel 10i,. Kinek mi vált be?2016. okt. 2. 09:00
1/3 anonim válasza:
Nekem a kemény edzés vált be. Heti 2x edzek tricepszre. 1 gyakorlattal és abból csinálok 4 sorozatot, van amikor 5-t.
2/3 anonim válasza:
A tricepszed minden egyes nyomó gyakorlatnál kap terhelést. Amíg lófsz súlyokkal nyomogatsz, addig nem fog érdemben tovább fejlődni a tricepszed, csinálhatod te akárhogy a letolást, meg lórugdosást, nem itt van a kutya elásva.
3/3 A kérdező kommentje:
Fekvenyomas egykezesekkel 6 ism. Mellrol nyomas szinten. Szerintem nincs baj a nyomogyakorlatokkal vagy aztmondod hogy csinaljak szuknyomast tolodzkodast meg mondjuk meg egy letolast csigan?
2016. okt. 2. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!