Lábra melyik a jobb edzésterv?
Figyelt kérdés
Nagyon rágyúrtam most popsira,es eddig ugy csinaltam h het egy labedzes azon belul volt fenek izolacios gyakorlat is
Mostanaba pedig olvastam,hogy valaki ugy csinalja higy heti ket labedzes,felbontva
combfeszito,popsi
a masik napon pedig combhajlito,popsi
mennyire lenne jo ez igy?Illetve hany gyakorlatot csinaljak?
Most piramis elvben vagyok,intenzitas fokozo technikaval..ennek alapjan mit gondoltok? A fenekem nagyon nem akar fejlodni...
#ezjo
2016. okt. 16. 15:53
1/4 anonim válasza:
Piramis nem szükséges. Inkább menjen több sorozat nagy súllyal. Előtte melegíts be jól.
Guggolás és felhúzás kell, se több se kevesebb. :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy napon.piramis a végén mehet. Guggolással kezdj és nagyon nagyon mélyre menj le. Lábtolót,guggoló gépet stb mélyre engedd le ameddig csak bírod. És ezeket rakd az elejére. Kaja megvan akkor jó lesz :)
3/4 anonim válasza:
Guggolás, merevlábas felhúzás nagy súllyal.
4/4 anonim válasza:
Hasonló problémákkal küzdök mint te, lány vagyok, széles csípő-lapos fenék típus. Mivel kezdő vagyok teljes test edzést csinálok, amiben guggolás+felhúzás vagy lábtoló+ felhúzás van. Ettől nem éreztem elégnek a terhelést fenékben, úgyhogy most minden 2. edzésen felhúzás helyett statikus kitörést csinálok (egy helyben, nem lépegetve két kézi súllyal). Még nem tudom beválik-e, de sokkal jobban érzem a fenekemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!