Megmondanátok mitöl nem fejlödik a karom? Többi lent!
19/F
egykezes bicepsz (15kg) 6x20
scott padon (30kg+rúd) 4x15
bicepsz kalapács (20kg) 4x30
kétkezes bicepsz állva (40kg) 2x15
ezután jönne a tricepsz illetve váll gyakorlatok ! A gyakorlatokat megfelelö figyelemmel hajtom végre mindig! Csökkentettem is a súlyt szabályosan hajtom végre az adott sorozatot nem tudom mi lehet a baj az étkezésem rendbe van napi 7x eszek 3g/tskg fehérje 5g/tskg szénhidrát naponta megvan éjszakára Casein Fusion fehérjét fogyasztok hogy mig alszok ne koplaljak mégis mi lehet a baj?
87kg vagyok . Bocsi az idétlen megfogalmazásért !
túl nagy ismétléssel dolgozol és túl sok gyakorlatot csinálsz. túl sokszor eszel, és nem nagyon érted, hogy mi hogyan müködik.
csak a szokásos dolgok, amiket kb minden kezdő elront, nem pata.
Túl nagy az ismétlésszám. Minek ennyi? Sorozat is sok. 16 minek? Cuccal megy ennyi bicepszre.
Fehérje is neked naturálom felesleges ennyi, csak kisz4rod.
Mindegy hányszor eszel, az egész napi számít. Én 3-4x eszek, de abba minden benne van.
Sok sorozat, sok ismétlés, sok gyakorlat.
Elég 9-9 sorozat bicepszre és tricepszre, ismétlésszám legyen 6-8, gyakorlat 1-2.
Pl: Bicepsz rúddal 5×6, bicepsz egykezesekkel 4×8, vagy válassz ki egy gyakorlatot és nyomj belőle 9 sorozatott 6-8 ismétléssel.
Szűknyomás 5×6, letolás csigán 4×8, vagy válassz ki 1 gyakorlatot...
16 szeria nem semmi, de nem attol lesz fejlodes + ahogy mar irtak az ismetlesszamod is magas.
nem irtad h most mi a szint.
mekkora a pajszer a 87 kg-hoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!