Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megmondanátok mitöl nem...

Megmondanátok mitöl nem fejlödik a karom? Többi lent!

Figyelt kérdés

19/F

egykezes bicepsz (15kg) 6x20

scott padon (30kg+rúd) 4x15

bicepsz kalapács (20kg) 4x30

kétkezes bicepsz állva (40kg) 2x15

ezután jönne a tricepsz illetve váll gyakorlatok ! A gyakorlatokat megfelelö figyelemmel hajtom végre mindig! Csökkentettem is a súlyt szabályosan hajtom végre az adott sorozatot nem tudom mi lehet a baj az étkezésem rendbe van napi 7x eszek 3g/tskg fehérje 5g/tskg szénhidrát naponta megvan éjszakára Casein Fusion fehérjét fogyasztok hogy mig alszok ne koplaljak mégis mi lehet a baj?

87kg vagyok . Bocsi az idétlen megfogalmazásért !

2016. okt. 12. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

túl nagy ismétléssel dolgozol és túl sok gyakorlatot csinálsz. túl sokszor eszel, és nem nagyon érted, hogy mi hogyan müködik.

csak a szokásos dolgok, amiket kb minden kezdő elront, nem pata.

2016. okt. 12. 00:51
 2/11 anonim válasza:
14szer kéne enni.
 3/11 anonim ***** válasza:
*para :'D
 4/11 anonim ***** válasza:

Túl nagy az ismétlésszám. Minek ennyi? Sorozat is sok. 16 minek? Cuccal megy ennyi bicepszre.

Fehérje is neked naturálom felesleges ennyi, csak kisz4rod.

Mindegy hányszor eszel, az egész napi számít. Én 3-4x eszek, de abba minden benne van.

2016. okt. 12. 01:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy hányszor eszel, mert a tul gyakori étkezés értelmetlen, idöpazarlás, és sztem se az emésztésnek se a cukrodnak nem jó... legyen max 4, kb 4 oránként
2016. okt. 12. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
A kérdéshez mérten, neki mindegy hányszor eszik, attól nem fog jobban fejlődni, hogy 7x eszik, de attól se, ha 3x. Gondolom ő így gondolta, hogy a több az jobb. Mellesleg régen én is ettem napi 7x is, mégse volt bajom.
2016. okt. 12. 01:13
 7/11 A kérdező kommentje:
63kilósan kezdtem el kondizni 17 évesen azóta rögzült ez a napi 7 kajálás mert akkor nagyon sovány voltam.Törekszem arra hogy inkább "börtönizmot"építsek (nagy kar,mell,hát,váll,csuklya,láb, . És nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
2016. okt. 12. 02:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Sok sorozat, sok ismétlés, sok gyakorlat.

Elég 9-9 sorozat bicepszre és tricepszre, ismétlésszám legyen 6-8, gyakorlat 1-2.

Pl: Bicepsz rúddal 5×6, bicepsz egykezesekkel 4×8, vagy válassz ki egy gyakorlatot és nyomj belőle 9 sorozatott 6-8 ismétléssel.

Szűknyomás 5×6, letolás csigán 4×8, vagy válassz ki 1 gyakorlatot...

2016. okt. 12. 06:51
 9/11 anonim ***** válasza:

16 szeria nem semmi, de nem attol lesz fejlodes + ahogy mar irtak az ismetlesszamod is magas.

nem irtad h most mi a szint.

mekkora a pajszer a 87 kg-hoz?

2016. okt. 12. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
az étkezés számának semmi köze a mennyiséghez, 3 étkezéssel is lehet többet enni mint 7 el, szóval hülyeséget irsz
2016. okt. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!