Miért nem fejlodik a karom mar egy ideje?
34cm-rol kezdtem 1 eve es most 38-nal tart de mar vagy 4-5 honapja csak stagnal. Kajam rendben van, szerintem az edezsterv is
Szerintem a tricepszemmel van a baj mert nem tudom normalisan leedzeni mint pl a bicepszemet.
Bicepszre 4 gyakorlat ( ezt most kezdtem kiprobalni h 3rol 4re noveltem a gyakorlatokat, hatha segit)
Tricepsz 4 gyakorlat.
A bicepszet hetdon edzem a mellel, a tricepszet csütörtökön a vállal.
Sok ez a 4 gyakorlat vall edzes utan a tricepsznek? En ugy tudom hogy annyira könnyen nem lehet túledzeni. Homlokra engedést nem csinálok mert ott egyáltalán nem érzem azt h tricepszből dolgoznák, pedig a felkaromat függőlegesen tartom.
egyben edzdd le a bicepsz tricepszet
csinálj egy letolást csigán
aztán csinálj ugyanúgy egy lehúzást csigán, ez ugyan az mint a letolás csak a kézfejed fordítsd meg így néz ki
bicepszre próbáld csökkenteni a súlyt és menj rá a szabályosságra és a kontrakcióra és a nyúlásra
Próbáld meg egyszerre az egyik karral bicepszezni így jobban oda tudsz figyelni erre. 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!