Gerincferdülés javítására mit ajánlatok?
Lemaradt, hogy aki meg csontkovácsot ír, az törölje magát erről az oldalról!
Ennyi ésszel azt is mondhatnád hogy menjen el energiaterápiára, vagy kovácsműhelybe!
"helyretette" meg a seggem! gerincferdülés IZOM problémából fakadóan alakul ki. Nem a csontokat kell "kovácsóni" mint valami középkori kínvallatóban.
Még egyszer meglátom hogy valaki gerincferdülésre csontkovácsot ír, elmegyek hozzá, és az agyába kovácsolok egy kis intelligenciát.
GYÓGYTORNA!
SZAKEMBER!
nem pedig kuruzslás
Anno (kb 2-3 éve) voltam már gyógytornásznál, de nem igazán segitett, bele is fáradtam meg időm sem volt. Ellenőrzéskor mondták, hogy maradt ugyan olyan.
Ismertem egy gyereket, neki is hasonló problémája volt, a gyakorlatokat nem igazán csinálta, hanem kondiba járt, és nagyon sokat javult.
a 3. válaszba már belinkeltem, az összes úszás, csontkovács, gyógytorna hülyeség, le is van írva
esetleg még az evezés rúddal maradt ki belőle
Akkor rossz tornasznal voltal, vagy nem eleget. A gerinvferdules izomproblema meg mindig, legfokepp mélyizom problema.
Nem tudom mennyiszer voltal egy heten, meg mennyire dolgoztattak meg, egy jo hatedzesnyi terhelest le tudnak adni, kifaradsz benne. Persze ehhez jo gyogytornasz is kell, es rendszeresseg.
Allapotod milyen sulyos? Teljesen amennyire en tudom nem lehet mwgszuntetni, de panasz, es problema mentes allapotot el lehet erni. Illetve jo, es helyes testtartast, ami kesobbi mozgasszervi megbetegedeseket kikuszobol.
Mind1 vegulis lehet hallgatni egy tudomanyagra, ami erre epul, de az anekdotikus baromsagra is, hogy "havernak ez bejott". Nincs ket egyforma allapot se, meg az a "rendbejott" is altalaban duma. Ismerem, lattam.
11-es: hagyjad, uram! A legtöbben úgy sem fogják fel, hogy a "dr." nem azért van valakinek a neve előtt, mert a One a kedvenc száma. Helyette inkább elmennek az ilyen-olyan-amolyan "szakemberhez", aki nagyon jó, csak kevesen ismerik.
Én amúgy a 9-es vagyok, és újfent csak azt tudom mondani, hogy egy KÉPZETT gyógytornász képben van arról is, hogy kik a jó orvosok! Ma már azért sokkal normálisabbak, mint voltak 15-20 évvel ezelőtt. Normálisan beszélnek veled, vázolják a lehetőségeket. Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!