Nagy súllyal keveset csináljak vagy kevesebb súllyal többet? Fiú vagyok tömegnövelés a cél.
Figyelt kérdés
azt tudom hogy a váll gyakorlatoknál kisebb súllyal kell többet csinálni na de a többi izomnál ez hogy van? Mell,hát,bicepsz,tricepsz? ha nagy súllyal edzek akkor mennyi legyen a sorozatszám? 3x6?2016. okt. 3. 13:22
1/3 anonim válasza:
Én az alapgyakorlatokat 5-ös ismétlésszámmal csinálom a többit 8-assal.
2/3 anonim válasza:
A lényeg, hogy 5-8 ismétlés szám hozza a legjobban a tömeget és erőt, erről több kutatás is le van írva.
3/3 Cortez70 válasza:
Jó az 5-8-as ismétlésszám. A sorozatszám meg tervtől függ. Nem mindegy, hogy teljes testes vagy kétfelé osztott vagy teljesen osztott tervvel dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!