Sustanon vélemények/hatások? Tömeget növel vagy inkább
szálkásít? Tudom ott a google utánna is olvastam de az
itt lévő emberek véleményére, táékozottságára is
kiváncsi lennnék!
itt senki nem nagy dopping szakértő pro kérdezz inkább itt
[link]
2016. szept. 30. 21:09
Ez inkább attól függ, hogy mit nyomsz mellé.
2016. szept. 30. 21:40
3/10 A kérdező kommentje:
Killerhagyma
Már ígyisi négy különböző tesztoszteron-észtert tartalmaz: tesztoszteron propionátot (30mg), tesztoszteron-fenil-propionátot (60mg), tesztoszteron-izokaproátot (60mg), illetve tesztoszteron-dekaonátot (100 mg)
És még ígyis mellé tolni más terméket?? Magában értem mi a hatás köszönöm!
Attól függetlenül, hogy 4 fajta tesztoszteron van benne, attól ez csak tesztoszteron marad. Bár az is necces, hogy a gyártók bele teszik mind a 4 anyagot. Lehet csak 50mg propi lesz milliliterenként. Ha magába tolod akkor diétánál nem vesztesz jó esetben izmot megfelelő kaja mellett. Tömegelésnél meg gyorsabban izmosodsz egy kicsit. De csodát nem kell várni! A ráírt mennyiségnek mindig a felét vedd alapul.
2016. szept. 30. 22:24
Ahogy írtad, ez "csak" egy sima 4 fajta tesztoszteron észter-mix. Gyorsabban regenerál. Diétánál könnyebben marad meg az izom, mehetsz nagyobb kalória deficitbe, tömegelésnél pedig jobban jön a tömeg, de magába szuszitól nem kell csodát várni.
2016. szept. 30. 22:29
jézusom:((((((((
TÖMEGEL VAGY SZÁLKÁSÍT EZ KOMOLY???EMBER!!
elárulok egy óriási titkot,ha mondjuk napi 20.000kalóriat eszel mellé TÖMEGEL,ha napi 200at szálkásodni fogsz.ERGÓ:ÉTRENDFÜGGŐ
2016. okt. 1. 17:05
Azt fog csinálni, aminek megfelelő az étrended.
Magában nagyon gyenge, kell mellé erősebb "izomépítő" is. Persze egyedül is hoz 10-12 hét alatt olyan 2-3 kilót jó esetben.
2016. okt. 1. 20:26
A legtöbb susta csak enantátot és propit tartalmaz és az is kétséges hogy benne van a 250 mg...
Ugye nem gondoljuk, hogy a feketepiaci valahol vmi lemaradt országokban gyártott illegális szert valaki ellenőrzi, hogy a dobozra írt hatóanyag benne van e???
2016. okt. 2. 01:43
9/10 anonim válasza:
Étrend függö de magában semmi, én 100 szem danabollal bemelegítek alatta susi boldenon majd ha el fogy a dana be csapok pár száz stanát ez 4 féle és tudni kell mikor mit időzítel, mellé provi tolja a vizet de a susta magában háát végül is kanos leszel tőle arra jó
2016. okt. 9. 19:24
10/10 anonim válasza:
Ja és nem mindegy milyen márka, ha gyullad akkor kuka, ne higyj senkinek aki azt mondja ez király cucc, vagy árrés van magas rajta vagy egy kezdő el kiabálja magát hogy király a motyó aha rendben :) elite nem gyullad ennyit segítek
2016. okt. 9. 19:26
Kapcsolódó kérdések: