Szerintetek miért gondolja szinte az összes ember a fehérjeturmixokról, tömegnövelőkről szinte automatikusan azt hogy valami halálos műizomcsináló szer ami az emésztőszerveket tönkre vágja stb? Kíváncsi vagyok mindenki véleményére
Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 11:55
1/23 anonim válasza:
Szerintem azért, amiért debilnek ható kérdéseket írnak ki a gyakorikérdésekre.
2/23 dirtboy válasza:
azért mert tájékozatlanok,nem néznek utána és a tápkiegek reklámi meg erősen túlzóak valamint szteroidos testépítőkkel és képeikkel reklámozzák őket mintha csak ők is attól lennének olyanok.
3/23 anonim válasza:
Mert az átlagember szemében a "természetes", az nem műanyag dobozban árult vegyi üzemben előállított por...
4/23 A kérdező kommentje:
Dirtboy én is ilyesmire gondoltam.
Meg szerintem az is baj hogy rengeteg " önjelölt hozzáértő" van aki azt se tudja hogy mi van benne és miből áll, 1 alkotóelemét se tudja megmondani, de terjeszti hogy mennyire káros és hogy ez meg az az ismerőse így meg úgy járt...
De ami a legdurvább, hogy rengeteg orvostól is azt hallom hogy "gyúrósporokat fehérjeporokat tilos szedni, mert nagyon károsak és tönkreteszik a vesét" és ezért én is rendszeresen kaptam a lecseszést tőlük amikor felvetettem hogy olykor-olykor edzés után megiszok 1-gyel az egyéni étrend mellé, mert gyors a felszívódása.
2014. máj. 17. 12:04
5/23 anonim válasza:
Időnként azért tiltogatnak be ezt-azt.
Pedig az tápkieggyártók nyilván nem is profitorientáltak, tényleg a legjobb minőséget akarják elhozni
6/23 anonim válasza:
A cukrot is vegyi üzemben allítjak elő,por és mégis eszi mindenki.
7/23 anonim válasza:
A cukrot előállító vegyi üzembe folyamatosan szállítanak egy cukorrépa nevű, természetben élő növényt!
8/23 anonim válasza:
7-es: a fehérje szerinted miből van??? Elárulom, hogy tejből :D
9/23 anonim válasza:
8-as: mindenki szerint olcsóbb fehérjeport venni, mint annak megfelelő mennyiségű húst venni. Ez magában kizárja, hogy ezek a porok húsból, tojásfehérjéből, szójából vagy akár tejből készülnének, hiszen azoktól olcsóbban árulják a végterméket... Logika barátom...
10/23 anonim válasza:
Mert a cukorevés az rohadtul normális és egészséges szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!