Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csirkén kivül tömegeléskor?

Csirkén kivül tömegeléskor?

Figyelt kérdés
TÖmegelek 9. hónapja, sikerült híznom 15 kilót kb., de annyi csirkemellet megettem, hogy már hányok tőle, natúrba nyomattam leginkább, de már váltanék.. Mit ajánlotok? (nehezen hizok, 2m-es vagyok, még igy 90 kilósan is csak átlagosan nézek ki)
2016. okt. 1. 18:11
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Bármilyen húst ehetsz, a makróknak kell stimmelni. Sőt kevesebb hússal is be tudos vinni a napi tápanyagot, mivel sokféle fehérjeforrás van.
2016. okt. 1. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt tudom mondani, mint az elso. Meg azert a csirket is el lehet kesziteni nagyon sokfelekeppen, de ertheto, hogy meguntad mar. Sovanyabb husokat nyugodtan ehetsz.
2016. okt. 1. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
sovány húsok mehetnek
2016. okt. 1. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha alapból nehezen hízik, akkor zsírosabb húsok nem mehetnek? (nyilván nem mértéktelenül)
2016. okt. 1. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
AKÁRMIT megehetsz. szó szerint.
2016. okt. 1. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Pontosan 15:56-kor volt egy dettó ilyen kérdés. Nehéz vissza olvasni mi?
2016. okt. 1. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Marha,pulyka,strucc,nyúl,lazac,tonhal,őz
2016. okt. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!