Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mennyire zabáltok félre...

Ti mennyire zabáltok félre tömegeléskor?

Figyelt kérdés

Kinek mi fér bele?

Én, ha anyám csinál valami értelmesebb, tisztább kaját, akkor abból eszek néha, vagy ritkán 1 csoki, heti 1x mondjuk valami gyorskaja(gyros/tk pizza). Ilyenek.

Ti mennyire csaltok?

2016. júl. 29. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Napi 3x eszek 2x hus+rizs+ zoldseg es egyszer zab+turo annyi a csalasom minden nap hogy rakok a zabhoz kakaoport. De mindig eszt eszem
2016. júl. 29. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Jézus.

Hogy nem unod?

Én 1x eszek csirkerizst, a többi zab, fehérje, zöldség, gyümölcs, tk kenyér, bab,túró. Szinte minden kaja más.

:D

2016. júl. 29. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom igazabol lehet mar meguntam de lemegy es kessz xD
2016. júl. 29. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Heti 1-2x belefér szerintem bőven :) Minden héten kis pia lecsúszik, vagy 1-2 sör vagy kis vodka, mikor mi, van olyan hónap, hogy 1 sör csak. Havonta 1x lemegy egy kisebb csirkés pizza vagy 2-3 gyros esetleg kis Meki :)
2016. júl. 29. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen, pia nekem is megy kb 2 hetente.Ez volt a baj régen, hogy nem 1-2 sörről volt szó, hanem kemény másnaposság lett a vége, így szinte 1 nap mindig kiesett 2 hetente. Akaratgyengeség. Nem is fejlődtem szinte. Mostantól nem lesz ilyen.
2016. júl. 29. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Tomegelesnel orulok ha meg tudom enni a majdnem fel kilo rizs nem hogy meg ilyen szemetet toljak
2016. júl. 29. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!