Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az baj, hogy ha megeszek 1...

Az baj, hogy ha megeszek 1 szendvicset, tömegeléskor?

Figyelt kérdés
Ez lenne a mai utolsó étkezésem, ma már bevittel a fehérjét a szénhidrátból még egy kicsi kell és a zsírból is. A szendvicsre nagyon megéheztem, de az a bajom vele, hogy fehér kenyér és a szalámi szerintem nem a legjobb minőségű húsból van. 100g mogyoró helyett helyettesíteném, csak mára. Szerintetek belefér mára 1 szendvics, hogy ha számolom? Nem akarok sokszor csalni, mert nincs rajtam sok izom, de zsír az van rajtam. Az étrendemre kéne figyelnem.

2016. aug. 25. 19:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Az a kérdésem, hogy megegyem, belefér? Olyan válaszoknak is örülök, amik negatívan hatnak, hogy eltérítsenek attól, hogy megegyem.
2016. aug. 25. 19:23
 2/9 likebike ***** válasza:

Lepattan rólad 10kg izom.....

Egyed nyugodtan,ne legyen rendszer,ennyi.Kár görcsölni.

2016. aug. 25. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Aak nyugottan

Nem kell tulizgulni

2016. aug. 25. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
nem 1 kajáláson fog múlni semmi, pláne nem 1 szendvicsen , ha akarod egyed ha nem akarod ne egyed
2016. aug. 25. 19:25
 5/9 Cortez70 ***** válasza:
Belefér.
2016. aug. 25. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked már csengettek apukám... Így legfeljebb potrohos villamosvezetőnek mehetsz el.
2016. aug. 25. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenből próbálok, maxot adni, a teát is édesítőszerrel csináltam. De ha megkívánok valamit, akkor nem tudok ellenállni. Ez ellen akarnék tenni valamit.
2016. aug. 25. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:

az édesitőszer is egészségtelen vacak...

egyébként nem a szendvicsen fog múlni,főleg tömegeléskor

2016. aug. 25. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is iszom teát, de üresen, ahogy kell... :D

Márpedig bizonyos mértékű fegyelem kell s ezt kőkemény hedonistaként mondom.

A szendvicsről nem tudok nyilatkozni, nekem sosem fér bele, mert ütközik az egészségtudatosságommal s a választott életmódommal. Nagyritkán előfordulhat, sok vizet nem zavar, de nekem nem éri meg. Magadnak kell eldöntened, mi fontos, mi nem, a tömegelést szerintem nem befolyásolja s nyilván az egészséged sem rokkan meg hirtelen, de pici hatása lehet. Sok kicsi sokra megy, nagyon alkalmi félreevéseken viszont ha elkezdesz pörögni, az sokkal-sokkal egészségtelenebb, mint megenni a cuccot. De ez főleg utólag mondható, előtte, ha nem muszáj megenned, akkor persze, hogy egyél valami jobbat :D Ha muszáj, akkor egészségedre és nehogy ezen görcsölj.

2016. aug. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!