Otthoni turmixba mit érdemes tenni még? Egészség, erő.
Figyelt kérdés
Alap így nézz ki: 2-3 féle gyümölcs(most már fagyasztott),lenmag,lenmagolaj, zselatin(izületek védelmére),citromlé,aszkorbinsav,méz,víz vagy tej. Mit lenne érdemes még bele tenni? Több féle olaj jobb lenne? Ha van valami ötletetek írjátok le hogy miért.
Nem étkezést helyettesítő turmixról van szó!
2016. okt. 1. 04:03
1/5 anonim válasza:
Nézz már utána picit, hogyha egészséges akarsz lenni, mit mivel érdemes enni (ételtársítások), és azon belül, hogy gyümölcsöt miért nem keverünk semmi mással.
2/5 anonim válasza:
Gyümölcs és tej nem jó ötlet. Simán facsarj narancslevet, ha ilyet akarsz inni és kész. Ha ilyen mézes, tejes, gyümölcsös, olajos, zselatinos valamit iszol, annak fosás lesz a vége.
3/5 A kérdező kommentje:
Gyümölcs emésztését nem igazán értem. Paradicsomot eszek hús mellé az is gond? Igaz hogy nem gyümölcs de a cukor tartalma magas a paradicsomnak és ahogy olvastam azzal van a gond.
2016. okt. 1. 20:03
4/5 A kérdező kommentje:
Jó gyomrom van ilyen téren, nem fostam sose ettől. Volt amikor ezek mellé tettem több fűszert és azoktól sem fostam. Egyszerűbb így le tudnom. Eü.-i szempontjából várom a segítséget ha nem jó így.
2016. okt. 1. 20:06
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért,szívesen hallgatom az ötleteket. Elsőnek utána fogok nézni (vagyis már elkezdtem).
2016. okt. 1. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!