Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki jártas ebben a témában...

Aki jártas ebben a témában segítene?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Lány.157 centi, 46 kiló. Nem akarok sokat fogyni, csak pár kilót..2-3at.

A fő célom az izmosodás lenne.

Szeretnék kockás hasat, vagy legalább is laposat és feszeset. Ehhez milyen gyakorlatokat tudnátok ajánlani?

Szeretnék kerek popsit is! Ehhez is szeretném ha írnátok gyakorlatokat.

Illetve a csípőmön lévő pici kis hurkát (nem nagy de én látom és zavar) szeretném eltüntetni. Erre van valami módszer?

Ha eredményt szeretnék elérni milyen fajta ételeket kell ennem?

Leszeretném szögezni, hogy türelmes vagyok és nem akarok azonnali változást a szereket is messziről kerülni szeretném!

Minden hasznos tanácsot szívesen látok.

2016. szept. 30. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Kockás hashoz hasprés. Nem FELÜLÉS! Fenékre guggolás főleg egylábas. Aztán edzed a többi testrészedet is , mint a hát, váll, kar stb..

A hurkát csak diétával tudod eltüntetni. Kiszámolt makrókkal el lehet érni komoly eredményt. Fehér liszt, tészták, cukrok, cukros üdítőitalok, alkohol elhagyása. Lehetőleg tisztán étkezz. Rizs, köles, hajdina teljes kiőrlésű kenyerek. Húsokból lehetőleg a legkevesebb zsírral rendelkező részeket válaszd. Pl Csirkemell.

(Fogyáshoz) Zsírégetéshez kalóriadeficit szükségeltetik. Próbáld 2500 kcal környékén tartani a tápanyagbevitelt. Csak szólok izmot nem sokat fogsz ilyenkor építeni. Azt csak tömegeléskor. Ott emelsz a kalóriaértéken. Főként a szénhidrátokén. Kalóriadeficitnél igyekezz a szénhidrátot csökkenteni és a fehérjét növelni. És edzeni rendszeresen. Heti 3x minimum. MINDEN IZOMCSOPORTOT MEGMOZGATNI!

És ehhez nem tudom miért kell türelem. Egyáltalán nem kell csak csináld és kész. Ez egy életstílus. Ezt szeretni kell csinálni. Sok sikert a továbbiakban. :)

2016. okt. 1. 04:51
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 teljesen jó dolgokat írt, de nagyon kevés. Olvasd el a Sárga kapszulát, kb 100 oldalas könyv, fent van pdf-ben.
2016. okt. 1. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!