Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki jártas az edzés témában,...

Aki jártas az edzés témában, tudna segíteni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

167 cm vagyok és 48 kg. Tudom kevés, híznom kellene, de nem tudok. Eldöntöttem, hogy szeptembertől megyek edzeni, plusz itthon is csinálok gyakorlatokat.

Nekem ez fontos lenne, mert jövőre továbbtanulásnál olyan iskolába szeretnék menni, ahol erőnlétin meg kell felelnem. Csak nem tudom, hogyan kezdjek neki. Muszáj ahhoz híznom, hogy tudjak magamon erősíteni?

Edzőterembe is szívesen járnék -gyakorlatokat is ismerek már-, csak fogalmam sincs miből mennyit csinálja, hányszor menjek egy héten. Mellette itthon még mennék futni, plusz felüléseket itthon is ugyan úgy tudok végezni.

Köszönöm előre a hasznos válaszokat!

2015. szept. 1. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszulát. Minden információt meg találsz, benne edzéssel és táplálkozással. Először is 2-3 hónapig 2 napos edzést csinálj , utána mehet 3 napos edzés is. Csirke rizs az alap természetesen ehetsz mindent. Krumplit , hüvelyeseket figyelj oda hogy minőségi kaját egyél. Legyen fehérjedús ilyen a csirke, marha, lapocka, hal stb... Ha az étrenddel meg vagy. Jöhet jumbo profesionnal.
2015. szept. 1. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hízni kell, a zsír nem alakul izommá. Olvasd el a Sárga Kapszulát. Futni mindenképp menned kell majd, mert a rendvédelmi intézményeknél teljesíteni kell x távot. Felülés helyett lábemelést csinálj.
2015. szept. 1. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a segítséget! A sárga kapszulát meg mindenképp elolvasom!

Egyébként az étrendemre odafigyelek, szinte csak csirkemellet szoktam enni, sertést nem is ettem már szerintem több, mint fél éve. Párolt zöldségek, egy nap 2 liter víz stb, ezek mennek. Futni ma kezdek, az edzéshez meg még olvasgatok.

Futni 2 km-t kell ott teljesítenem, fekvőtámaszozni illetve felülésezni.

2015. szept. 1. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor viszont, hiába káros a felülés, gyakorolnod kell. Csináld a felülést is, ha kell a vizsgára. Általában nem szoktuk itt az oldalon javasolni, mert van akinek nem tesz jót.
2015. szept. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!