Aki jártas az edzés témában, tudna segíteni? (bővebben lent)
167 cm vagyok és 48 kg. Tudom kevés, híznom kellene, de nem tudok. Eldöntöttem, hogy szeptembertől megyek edzeni, plusz itthon is csinálok gyakorlatokat.
Nekem ez fontos lenne, mert jövőre továbbtanulásnál olyan iskolába szeretnék menni, ahol erőnlétin meg kell felelnem. Csak nem tudom, hogyan kezdjek neki. Muszáj ahhoz híznom, hogy tudjak magamon erősíteni?
Edzőterembe is szívesen járnék -gyakorlatokat is ismerek már-, csak fogalmam sincs miből mennyit csinálja, hányszor menjek egy héten. Mellette itthon még mennék futni, plusz felüléseket itthon is ugyan úgy tudok végezni.
Köszönöm előre a hasznos válaszokat!
Köszönöm a válaszokat és a segítséget! A sárga kapszulát meg mindenképp elolvasom!
Egyébként az étrendemre odafigyelek, szinte csak csirkemellet szoktam enni, sertést nem is ettem már szerintem több, mint fél éve. Párolt zöldségek, egy nap 2 liter víz stb, ezek mennek. Futni ma kezdek, az edzéshez meg még olvasgatok.
Futni 2 km-t kell ott teljesítenem, fekvőtámaszozni illetve felülésezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!