Tervezem, hogy el kezdek majd 2 hét múlva edzeni konditerembe + otthon. Még nagyon kezdő vagyok a témában, ezért fel kell tennem pár kérdést. (? )
2 gramm/ttkg - Ez mit jelent? Egyik ismerősöm, aki hatalmas eredményeket ért már el, azt mondta, hogy ennyi fehérjét vigyek be, de nem értem, hogy ez most mit jelent.
Izomlázra rá kell dolgozni? Az a jó, ha van izomláz, vagy ha nincs?
Ezeken a napokon tudok konditerembe menni: hétfő, szerda, csütörtök. Ez így rendben van? Ha nagyon muszáj akkor csütörtök helyett pénteket be tudnám rakni.
Táplálékkieg-re most nincs pénzem. Táp.kieg. nélkül el se kezdjem? Vagy megfelelő étkezéssel is bel elhet vinni elég fehérjét?
Bemelegítés mennyire fontos, és mennyi időt szánjak rá?
1.: Ha 50 kiló vagy, 100 gramm fehérje kell.
2.: Nem szabad rádolgozni.
3.: Nem nagy baj, de nem feltétele az izomnövekedésnek.
4.: Szerda-csütörtök nem kéne. Péntek
5.: Nem muszáj, de legyen meg a napi bevitel
6.: Fontos, 5-8 perc kb.
Értem, köszi a választ.
És azt nem tudom számít-e, de van rajtam plusz súly is. Pár perce azt olvastam, hogy nem lehet fogyni és izmosodni egyszerre. Most akkor, ha kondizok, akkor nem tűnik el a háj? Hiába kondizok, nem fog látszani az izom? Először fogyjak le, és utána kondizzak?
nem, elsőnek tömegelni kell és utána kell lefogyni (szálkásítani).
meg minek is fogynál? tél van.. senki se lássa a hasadon a zsírt, vagy ha nagyon súlyos az eset, kevesebb ch vigyél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!