Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tervezem, hogy el kezdek majd...

Tervezem, hogy el kezdek majd 2 hét múlva edzeni konditerembe + otthon. Még nagyon kezdő vagyok a témában, ezért fel kell tennem pár kérdést. (? )

Figyelt kérdés

2 gramm/ttkg - Ez mit jelent? Egyik ismerősöm, aki hatalmas eredményeket ért már el, azt mondta, hogy ennyi fehérjét vigyek be, de nem értem, hogy ez most mit jelent.

Izomlázra rá kell dolgozni? Az a jó, ha van izomláz, vagy ha nincs?

Ezeken a napokon tudok konditerembe menni: hétfő, szerda, csütörtök. Ez így rendben van? Ha nagyon muszáj akkor csütörtök helyett pénteket be tudnám rakni.

Táplálékkieg-re most nincs pénzem. Táp.kieg. nélkül el se kezdjem? Vagy megfelelő étkezéssel is bel elhet vinni elég fehérjét?

Bemelegítés mennyire fontos, és mennyi időt szánjak rá?

2013. okt. 20. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

1.: Ha 50 kiló vagy, 100 gramm fehérje kell.

2.: Nem szabad rádolgozni.

3.: Nem nagy baj, de nem feltétele az izomnövekedésnek.

4.: Szerda-csütörtök nem kéne. Péntek

5.: Nem muszáj, de legyen meg a napi bevitel

6.: Fontos, 5-8 perc kb.

2013. okt. 20. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ.

És azt nem tudom számít-e, de van rajtam plusz súly is. Pár perce azt olvastam, hogy nem lehet fogyni és izmosodni egyszerre. Most akkor, ha kondizok, akkor nem tűnik el a háj? Hiába kondizok, nem fog látszani az izom? Először fogyjak le, és utána kondizzak?

2013. okt. 20. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

nem, elsőnek tömegelni kell és utána kell lefogyni (szálkásítani).

meg minek is fogynál? tél van.. senki se lássa a hasadon a zsírt, vagy ha nagyon súlyos az eset, kevesebb ch vigyél be.

2013. okt. 20. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!