Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Metamorf vagy endomorf alkatom...

Metamorf vagy endomorf alkatom van? 17/L

Figyelt kérdés

Kérlek, segítsetek mert nem tudom eldönteni és nem akarok butaságot elkövetni az edzés-étkezés megtervezésében. Nem tudom eldönteni hogy végülis melyik csoportba tartozom, mert vannak

Mezomorf tulajdonságaim:

Vékony derék, jó kondíció,erős csontozat, képes vagyok hamar fogyni, ám hízni is, zsírraktározásra hajlamos vagyok.

Endomorf tulajdonságaim:

Széles csípő, kis kezek, rövid végtagok, magas derék, lassú anyagcsere.

(A csuklós teszt szerint metamorf vagyok)

2016. szept. 29. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

imádom az olyan embereket akik szerint a testsúlyból egyenesen lehet következtetni a metabolizmus gyorsaságára. mert akinek gyors az anyagcseréje az nem lehet kövér, és akinek lassú az nem lehet vékony, ugye? de a másik kedvencem hogy eszerint az elmélet szerint akinek hosszú a keze, annak mást kell ennie, mint akinek rövid :DDD

bro science <333

2016. szept. 29. 21:33
 12/12 anonim válasza:
A metamorf mindent vitt! :DDD
2016. szept. 30. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!