Most akkor én mind a 3 testalkat keveréke vagyok?
Elmondom miért gondolom így:
Endomorfot azért gondolom mert egy éve nagyon dagatt voltam 13-14 évesen 164 cmhez 75 kg voltam
A mezomorfot azért gomdolom mert szinte a semmiből 14-15 éves koromra lefogytam semmi edzéssel semmi diétával 54kgra.. Es amikor elkeztem gyúrni gyorsan jott valamiennyi izom 2 honap alatt( ne gondoljatok tul sokra tenyleg elenyeszo de 2 honap alatt több mint az átlag) nagyon gyors az anyag cserém
Az ektomorfot azért gondolom mert amióta abba hagytam az edzést(Év végi hajtás a jobb jegyekért) semmit nem híztam pedig rengedteget zabálok van hogy több pizzat megeszek egy nap és mégsem (bár szerintem ebből van a legkevesebb bennem)
Köszönöm aki ezt végig olvassa és értelmes választ ad :)
Ha a cikkból nrm fogtad fel, hogx mrkkora baromság ez az ekto mrzo endo hiszti, akkor menthetetlen vagy...
Nincs más kajájja, de főleg más edzése egyiknek sem... Van akire könnyebben jön a tömeg, van akire nehezebben ennyi, akire nehezebben jön, annak többrt lell ennie... Nem atom tudomány ez... Az edzés meg ugyan az mindenkinek... Ez az ekto mezo stb, pedig nemlétező kitalált folgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!