Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most akkor én mind a 3 testalk...

Most akkor én mind a 3 testalkat keveréke vagyok?

Figyelt kérdés

Elmondom miért gondolom így:

Endomorfot azért gondolom mert egy éve nagyon dagatt voltam 13-14 évesen 164 cmhez 75 kg voltam

A mezomorfot azért gomdolom mert szinte a semmiből 14-15 éves koromra lefogytam semmi edzéssel semmi diétával 54kgra.. Es amikor elkeztem gyúrni gyorsan jott valamiennyi izom 2 honap alatt( ne gondoljatok tul sokra tenyleg elenyeszo de 2 honap alatt több mint az átlag) nagyon gyors az anyag cserém

Az ektomorfot azért gondolom mert amióta abba hagytam az edzést(Év végi hajtás a jobb jegyekért) semmit nem híztam pedig rengedteget zabálok van hogy több pizzat megeszek egy nap és mégsem (bár szerintem ebből van a legkevesebb bennem)

Köszönöm aki ezt végig olvassa és értelmes választ ad :)

#ektomorf #Endomorf Mezomorf testalak
2016. máj. 22. 08:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha elolvasod a cikket... és értelmezed, akkor látni fogod, hogy kicsoda dolgozta ki8 ezeket a testalkat típusokat, hogy miért hülyeség az egész úgy ahogy van... és, hogy gyakorlatilag még az eredeti elméletben sem nagyon volt olyan ember, akire csak az egyik vagy a másik vonatkozott... a válasz a kérdésedre ott van abban a cikkben, csak ezek szerint túl sötét vagy ahhoz hogy felfogd... így meg várhatod a választ.. soha nem fogsz kapni...
2016. máj. 22. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:

+

"Endomorfot azért gondolom mert egy éve nagyon dagatt voltam "

ebből csak az látszik, hogy nem tudod mit jelent a szó... aki endomorf, az nem = dagadt... az egy testalkat típus basszus... az, hogy dagadt vagy, az nem a testalkat típusod, hanem az aktuális állapotod...

"A mezomorfot azért gomdolom mert szinte a semmiből 14-15 éves koromra lefogytam semmi edzéssel semmi diétával 54kgra.. Es amikor elkeztem gyúrni gyorsan jott valamiennyi izom 2 honap alatt( ne gondoljatok tul sokra tenyleg elenyeszo de 2 honap alatt több mint az átlag) nagyon gyors az anyag cserém

"

ebből is csak az látszik, hogy a mezomorf szó jelentését sem érted...

2016. máj. 22. 14:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkora sza r ez az oldal bas szus senki nemtud egy rendes választ adni utolso elötti a kur va any ad nem azt kértem hogy ugass hogy ez mekkora hulyeseg hanem hogy valaszolj!!! Ha nem tutsz akkor kusolj... Utolsonak hat elegge sokat olvastam rolluk akkor lehet nemjo a szovegertesem figyelek jobban a suliba.. Koszi sracok fa sza ez az oldal kur vaokosak vagytok hogy ha egy huly e azert kerdez hogy ne legyen huly e egybol jonnek a masmien valaszok... Taps taps
2016. máj. 22. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:
De te gyökér... Megkaptad a választ, értelmesen... Abban a cikkben ki van fejtve a válasz a kérdésedre... A videóban a srác is megválaszolja a kérdésedet... Ha így se tiszta, akkor tényleg te vagy a retardált... Mellesleg a szóhasználatod bizonyítja is ezt...
2016. máj. 22. 16:24
 15/21 anonim ***** válasza:
És nem hülye válaszok jöttek attól, hogy te felkapod a vizet, mert nem azt válaszoljuk, amit te elvársz, nem mi vagyunk a hülyék...
2016. máj. 22. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Megmondtuk már egy párszor hogy nem, nem vagy mind a háromnak a keveréke, mert alapjáraton ez az egész egy gyökérség. Mellesleg válaszolhatnál kultúráltabban is 15 éves létedre, és igen, gyakorold a szövegértést, mert ha elolvasod azt a szájbakúrt cikket akkor rájönnél hogy maga kérdés is egy nagy fa.szság te ezres gyökér.
2016. máj. 22. 16:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Minek irsz ide megint baz dmeg? Olyanak valaszat vartam volna akik szerint ez nem egy gyokerseg mert vannak ilyen emberek akik szerint ez a 3 fajta van!
2016. máj. 22. 16:40
 18/21 anonim ***** válasza:
A cikk is meg a videó is arról szól, hogy nincs senki szinte, akire csak az egyik lenne igaz, mindenki mindnek a keveréke... De te még amellé, hogy mind a 3 keveréke vagy, még 4.-nek ráadásnak hülye is...
2016. máj. 22. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi az hogy megint? Most írtam ide először. De most akkor döntsd el: VALÓDI VÁLASZT VÁRSZ A KÉRDÉSEDRE VAGY CSAK SZERETÉND MAGADDAL ELHITETNI A GYÖKÉRSÉGEDET HOGY MEGNYUGODJON A PICI LELKED? Mert az eddigiek alapján te nem választ vársz, hanem csak egy megerősítést, ami után mondhatod hogy "igen, igazam volt, végig tudtam"... Szánalmas
2016. máj. 22. 17:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Jo na nemtudtam hogy hanyanyadjara irsz ugye itt nincsennek nevek... Es nem vagyok az a NA EN MEGMONDTAM ember csak siman azt akarom megtudni hogy jol gondolom e de csak ugy es nem nagykepusegbol.. Ja es az utolso elotti mondta hogy akkor a 3 kevereke melle meg hulye is vagyok szoval akkor csak mind a 3 :))) koszonom a megtiszelo valaszokat <3
2016. máj. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!