A rizsnek 100 gramját hogykell lemérni? (részletesen alatta)
Van étrendem, de nem gyököt vonok belőle :D
Nyersen kimérem majd megsütöm, ebben mi a bonyolult?
Előző, ez az ideális, de ha valaki csak az étel egy részét eszi, akkor már osztás-szorzás is kellhet. Gyökvonás szerencsére nem :)
A rizst evéskor nekem is mérnem kell, ha tudni akarom, mennyi, mert nem eszem meg a teljes fazékkal, amúgyis ketten vagyunk rá. Készítéskor is mérjük, a vízzel együtt, hogy mindig ugyanannyi vizet kapjon. Ez van.
Mondjuk én a vizes súlyt osztom öttel és kész, mert négyszeres vízben készül...
Csirkét nem mérek :D A hús necces, mert vizet veszt (sőt, nyersen sem egyforma a víztartalma, ezzel nem is tudunk mittenni), olajat szív, amit a kalóriabázisosok össze nem szenvednek vele, plusz a papírtörlőjük is szív zsírt :D Én tojást eszem, darabra, persze pont megfelelő méretűt, remélve, hogy a sárgája/fehérje aránya is normális...
Nehéz az élet, ha az ember számolni akar. Én nem akarok, de néha célszerű.
Úristen b4zmeg, remélem versenyeztek, mert amúgy nem tudom ki a f4szom tud így élni, értelme sincs.
De hogy a 14 éves kissrácnak sincs értelme ezen rugózni az tuti. Leméred nyersen megfőzöd, aztán szemre elosztod kész, meglegyen a napi kaja ennyi... Ez fájt..
Igen, tudom hogy még nem kell ilyennel foglalkoznom, de ember, abban mi a probléma, ha már ilyen "korán" tudatosan étkezem, és tudom hogy egy nap miből mennyit eszek, hogy nőljek időről időre. Legalább nem cigizek/drogozok, iszok, mint a többi (sajnos) velem egykorú.
Egyébként köszi annak aki segíteni jött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!