Mennyi lehet a testzsir? 2. Rész
Figyelt kérdés
Múltkor mondtátok hogy mutassak más pozt is mert nem látszik a has, meg a láb. Hát a láb még sajna le van maradva, de mindegy, vállalom :D
2016. szept. 24. 12:04
41/105 Kenzo Tenma válasza:
Na jó erre már tényleg nem érdemes többet reagálni. Zártosztály.
42/105 anonim válasza:
--gömb--
Szerintem sincs több mint 13%.
Jó a forma amúgy.
43/105 anonim válasza:
Ha guggolnál is,nagyobb lenne a combod
45/105 A kérdező kommentje:
2016. szept. 24. 16:53
46/105 anonim válasza:
Sehol nem volt itt izmosabn gyerek, akire bárki azt mondta, hogy szar. Megint hazudozol te kis buz i troll.
47/105 anonim válasza:
Dehnem.Meg vmikor augusztus elejen rakott fel vki egy gyereket h elerheto e naturalban.Odairtatok h puding forma.Most meg nem fogom keresni azt a kerdest.De ismerem azt a gyereket szemelyesen is,latasbol tudom h ennel izmosabb,megis itt lepudingolták
48/105 anonim válasza:
Ok, én ennél jobb formára biztos soha nem írtam, hogy puding, de ennél picot szarabra se írnám azt. Csak mostmár össze vissza vagdalkoztok. Az elején az a hülyegyerek aki erre azt mondta simán össze lehet hozni 1-2 év alatt, nem nagy szám, most azért veri az asztalt hogy biztos koxol. Röhejesek vagytok.
49/105 anonim válasza:
Neked kéne már képet tenni. Nagyon nagy a pofád, de hogy mire, azt nem tudom
50/105 anonim válasza:
Miért nagy a pofám mert baromságokat beszéltek? És az én formám milyen arányosságban van a herold formájával, vagy minél szepségesebb vagyok annál jobban igazam lesz? Mikor elfogynak az érvek ugye jön a személyeskedés mert ennyit tudtok csicskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!