Mennyi lehet a testzsir? 2. Rész
Figyelt kérdés
Múltkor mondtátok hogy mutassak más pozt is mert nem látszik a has, meg a láb. Hát a láb még sajna le van maradva, de mindegy, vállalom :D
2016. szept. 24. 12:04
1/105 anonim válasza:
Durva, hogy ezt mindössze 2 év alatt építetted naturál.
2/105 A kérdező kommentje:
2016. szept. 24. 12:10
3/105 anonim válasza:
Herold, hogy tudtál 2 év alatt ennyit fejlődni? Mintha már majdnem egy natural genetikai maxnál lennél, miközben azt állítólag 5 év alatt lehet elérni, vagy csak azért tűnsz ilyen nagynak az edzéséveidhez képest mert alacsony vagy?
4/105 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem a lábad is rohadt jó. 12-13 % ot mondanék jelenleg testzsírnak, de nem is számít, brutál forma cucc nélkül 2 év alatt. Meg amúgy is.
6/105 A kérdező kommentje:
azért az túlzás, mellem lábam sehol nincs, pózok se mennek még jól, amint irtam, azért előtte is edzettem 3 évet, csak mást, és hát fél éve Szulival edzem, 2 hetente 1x, az rengeteget dobott, 2-3 hét alatt jött a tricepszem vele... isten a pali... am 168 centi vagyok, ja.
2016. szept. 24. 12:18
7/105 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket!
2016. szept. 24. 12:19
8/105 anonim válasza:
Ja te nyilván jobban nézel ki csíra.
10/105 anonim válasza:
Minek rakjak képet, mikor olyan fizikumba is beleköttök arc nélkül amit az emberek többsége 4-5 év alatt is képtelen naturálban építeni. Egyszerüen nem érdekel a véleményetek egyáltalán, bocs de ez az igazság. Mellesleg nem tartom magam testépítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!