Mennyi lehet a testzsir?
Figyelt kérdés
GYK-n a gonosz bácsik mindig azt mondják hogy kövér vagyok... mennyi lehet a TZS? :'(
2016. szept. 19. 20:54
1/80 anonim válasza:
13.5%
Gyógyszertárban lemérik ingyen néhány helyen.
3/80 anonim válasza:
Kar, hat az kiraly, a mell picit levan maradva jol gondolom ?
A vall csaloka, mert szerintem az is jo lehet, csak olyan kep nincs amin azt huzod meg. Ez egy nagyon jo forma szvsz. Gratulalok. Tzs-t nem mondok mert nem tudom megtippelni.
4/80 anonim válasza:
Csak azt ne mond, hogy fültágítód van!?-.-
Minek az a nagy lyuk a füledbe?
6/80 anonim válasza:
12-15 között talán? Nem igazán értek ehhez, majd valaki biztos mond okosabbat. Azon az arc kitakaráson besírtam. :)
7/80 anonim válasza:
Egy normális képet rakj már fel,ne ilyen filtereset meg félhomályosat.A hasad is latni kene tzs-hez
8/80 anonim válasza:
Comb az van?Ismerek egy gyereket kb akkora mint te vagy még nagyobb,de lábazni nem lábazik
10/80 A kérdező kommentje:
még jó hogy noedit meg adobe szüz a kép
2016. szept. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!