Bodybuild vagy Streetworkout?
Figyelt kérdés
Én jelenleg bodyzok 9hónapja és youtubeon láttam pár body transformation videót. Itt mindenki street workouttal változtat az alakján... Mutatják a keményebbnél keményebb gyakorlatokat muscle up kézenállásból fekvő egykezes húzódszkodás stb... Megpróbáltam, hogy vajon nekem is megy-e és szomorúan tapasztaltam hogy egy része egyáltalán nem megy illetve van ami nehezen. Az lenne a kérdésem,hogy: Én nem jutottam el erre a szintre erőben vagy neki meg ponthogy a fekvenyomás 80kgval (írtam egy random számot) jelent nehézséget?2016. szept. 18. 17:16
1/23 anonim válasza:
SW = majomkodás és ugrabugra. egyik se néz ki sehogy se, aki meg igen, az cuccol + kondizik is
BB = kinézet orientált, ezzel a sporttal lehet a leggyorsabban és legjobban kinézni
2/23 anonim válasza:
ja és abba vagy jó amit csinálsz, az SW nem tömeg kérdése, inkább tapasztalat, egyensúly, funkcionális erő, stbstbstb
3/23 A kérdező kommentje:
Értem bár ennek semmi köze a kérdéshez mert a kérdés az volt hogy a én vagyok a gyakorlatokhoz gyenge vagy kölcsönösen neki is nehéz mondjuk a fekvenyomás
2016. szept. 18. 17:19
4/23 anonim válasza:
most irtam le hogy abba vagy jó amit csinálsz, nothin to do here
5/23 A kérdező kommentje:
a legelső kommentedhez írtam csak valaki túl gyorsan gépel...
2016. szept. 18. 17:21
6/23 Cortez70 válasza:
Amit gyakorolsz, abban leszel jó. Ennyi.
7/23 anonim válasza:
Street workout hasznosabb, a testépítéssel meg nagyobb izmaid lesznek. El kell dönteni, melyik kell.
9/23 anonim válasza:
Miért ne lenne hasznos a sw? Nekem pl csomószor kell kerítést mászni, meg ilyenek, arra a muscle up teljesen jó alapot ad
10/23 anonim válasza:
Várj... Szóval te azt mondod, nem jó semmire, ha az ember könnyű és erős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!