Lehetséges 3 hónap alatt 108 kilóról 79 kilóra lefogyni és 41 kilós fekvenyomást 101 kilóra felhozni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 21:30
1/7 A kérdező kommentje:
Tudom,elsőre trollkérdésnek tűnhet,de nem az.Ezt egy könyvben olvastam.Egy edző írta,hogy akit edzett ennyit fogyott és erősödött 48 évesen.
2016. szept. 17. 21:31
3/7 Cortez70 válasza:
Itt minden lehetséges azt tapasztaltam. Annyi baromságot olvastam már, hogy ez ahhoz képest még belefér igaznak is. Itt mindenki nagyon izmos és könnyen lead bármennyi zsírt naturálban.
4/7 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem nem, fekvenyomásban még fele ekkora fejlődés is jó ilyen rövid idő alatt. A túl gyors diéta meg nem túl egészséges.
5/7 anonim válasza:
A fekvenyomást nem tudom, a fogyás is necces, főleg úgy, hogy nem készül ki tőle. Mert éppenséggel megoldható, max. komoly izomvesztés árán... Ha brutális kalóriadeficit van, a testnek muszáj önmagát bontania, ezt egyes sportolók tapasztalják is extrém körülmények között, rengeteget lehet fogyni akár napok alatt.
Ekkora mértékű fogyásról hallottam már probléma nélkül, de ott a delikvens igen kövér volt, az erejéről pedig nem szólt a fáma.
6/7 anonim válasza:
nem :D saját példa: 2 hónapja nyomok fekve, (csak az, semmi más) 50-nel kezdtem, most 80-nal tolom, de azt mondják hogy kb most állt be h. ilyen "erősen" meg helyes technikával mennyit birok, innen keserves lesz még fejlődni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem 2 év volt,mire 80-al bírtam nyomni
2016. szept. 18. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!