Kúra levezetésre használt módszer működhet-e alacsony tesztoszteron szint növelésére?
Figyelt kérdés
Soha nem nyúltam kokszhoz, a tesztóm mégis határérték alatt van. Bár úgy tudom az LH ingadozik, de méréskor szintén alsó határértéken volt. FSH jó. Mást nem nézettem, de tervezek még részletesebb vizsgálatokat csináltatni. Aki volt már így, az tudja, hogy milyen szánalmas állapot ez.
Vajon a kúra után használatos kezelés segítene tartósan megemelni a tesztoszteronszintemet?
2016. szept. 16. 22:43
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi, de orvosi kezelés alatt vagyok, nem akarok belerondítani. Egyelőre bízok a dokiban. Remélem, hogy jól kezeli majd a dolgot. 6-án megyek vissza hozzá a lelettel.
2017. jún. 30. 19:47
22/22 A kérdező kommentje:
Vége a kezelésnek (clostilbegyt majd zita), a gyógyszert lassan két hónapja elhagytam, és elkészült a kontroll vizsgálat. Sajnos a felső határértéktől visszakerül a tesztoszteron az alsó közelébe, de magasabbra állt be, mint a kezelés előtt. Kezelés előtt volt egy 6,93 és egy 4,59 nmol/l-es értékem, most pedig 9,41-et mértek. Bár örültem volna, ha magasabban marad, de százalékosan ez egy elég jó javulás. A referencia tartomány ennél a mérésnél 5,72 - 26,14.
2017. nov. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!