Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kúra levezetésre használt...

Kúra levezetésre használt módszer működhet-e alacsony tesztoszteron szint növelésére?

Figyelt kérdés

Soha nem nyúltam kokszhoz, a tesztóm mégis határérték alatt van. Bár úgy tudom az LH ingadozik, de méréskor szintén alsó határértéken volt. FSH jó. Mást nem nézettem, de tervezek még részletesebb vizsgálatokat csináltatni. Aki volt már így, az tudja, hogy milyen szánalmas állapot ez.

Vajon a kúra után használatos kezelés segítene tartósan megemelni a tesztoszteronszintemet?

2016. szept. 16. 22:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nézegetem andrologusdoktor.hu-t, oda kéne szerintem elmenni. Azért ott lehet hagyni egy szép összeget. 15k az első alkalom, 10k a kontroll, 20k egy hormonprofil vizsgálat. Egy alapos kivizsgálással szerintem itt nem nehéz pár hónap alatt 150-200-at otthagyni. Egy kisebb vagyon, viszont nincs akkora kockázat, hogy szart kapok, vagy elkúrok valamit.
2016. szept. 17. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem mukodik semmi.Ez egy natural oldal,nem foglalkozunk koxosoklal
2016. szept. 18. 01:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, de már jóideje.

Én magamnak rontottam el a hormonháztartásom, semmi közöm nem volt a testépítéshez, olyan gyógyszert szedtem, ami kiütötte a tesztoszteront.

Nagyon gyerekcipőben jár ez a tudományág, ezt egy híresebb endoki írta nemrég, sajnos nem véletlenül írják sokan, hogy örökre tönkreteszi magát az ember ezekkel a szarokkal.

Mehetsz bármilyen orvoshoz, többet nem fognak tudni mondani, amit a neten is olvashatsz.

Nem kell tonnaszámra szedni a tesztoszteron gyógyszereket, avval többet ártasz, ésszerűen kell alkalmazni az androgelt.

2016. szept. 23. 23:36
 14/22 A kérdező kommentje:
Téged milyen gyógyszerrel csesztek szét? Nekem gyerekkoromban volt két kortikoszteroid (Medrol) kúrám, amiket egy autoimmun betegségre írtak. Azon gondolkodok, hogy lehetett-e köze hozzá. Vagy már magától is megborulhatott serdülő korban a hormonháztartásom, nem tudom. Állítólag autoimmun betegeknél előfordul hipogonadizmus, de okot nem találtam, hogy miért. Amúgy foltos hajhullásról van szó. Külföldi fórumokon találtam olyat, hogy valakinek teszto kúra után kijött. Lehet, hogy van valami köze a tesztohoz is. Nem tudom, sajnos az orvosom a betegségemmel kapcsolatban is tanácstalanok, csak kísérleteztek velem az egészségem kárára.
2016. szept. 24. 14:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem egy egyszerű vérnyomáscsökkentő csinálta ezt. De a legtöbb vérnyomáscsökkentő úgy hat, hogy blokkolja a szívizom bizonyos receptorait, amik összeköttetésben vannak a teszto receptoraival is. Ez visszahat a hipofízisre. Utána már egy mezei kávé is beleszól a visszacsatolásba, amikor lecsökken a teszto szint. Ezek miatt áll vissza nehezen. Étlen szomjan meg csak nem maradhat az ember. Pedig ez lenne az egyetlen mód rá, a radikális diéta.

Egyszerűbb pótolni külsőleg a tesztoszteront, én már elég jóideje vártam, hogy visszaálljon, de valószínű csak a következő életemben fog.

PEdig 23 éves koromban majd szétrobbantam, mindenféle szer nélkül nagyon fejlődtem, de a szívem gyorsabban nőtt, ezért kellett vérnyomicsökkentő....aztán elindultam a lejtőn lefelé, hála a dokiknak...

2016. szept. 24. 17:39
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem semmi. Rohadt összetett az emberi szervezet. Jól kicsesztek veled is. Amíg nem muszáj, addig nem szabad semmilyen szar gyógyszert bevenni, mert csak tönkreteszik vele az embert. Engem is rendesen kicsináltak a kortikoszteroidokkal. Ki tudja, hogy mennyi gondot köszönhetek az akkori szteroidkúráknak.

Nálad megy az Androgel? És segít? Kell mellé kiegészítésnek más is, vagy magában elég?

2016. szept. 24. 17:51
 17/22 anonim válasza:
Nekem is kortikoszteroid borította fel a hormonokat azelőtt normális volt a tesztoszteron most rendszeresen 10-11 nmol/L , az a tapasztalatom hogy az andrológus nem akar semmit javítani a dolgokon csak tesztoszteron gélt ír fel az endokrinológus legalább mondja hogy hcg vagy clostilbegyt segíteni tudna a problémán . egyébként nem értem ha jó az agyalapi mirigy is meg a herék is jól működnek akkor miért nem áll vissza ?
2017. ápr. 2. 08:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Kb. 6 hete megy a clostylbegyt, tesztó most felső határ felett. Sajnos az ösztrogén is. Egy hét múlva megyek kontrollra. Libido nagyon jó, fizikai terhelést jobban bírom, egyéb vérkép is javult. Mellékhatást nem tapasztaltam. Közérzetben nem sokat érzek. Jó lenne,ha a gyógyszer után nem térnék vissza a régi kerékvágásba. Állítólag kis százalékban normalizálódik a tesztó,egyéntől függ.
2017. jún. 30. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Ösztrogénre anabrest menjen. Kétnaponta fél szem. Szépen le fogja vinni.
2017. jún. 30. 15:16
 20/22 anonim ***** válasza:
De írhatsz privátot is
2017. jún. 30. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!