Kúra levezetésre használt módszer működhet-e alacsony tesztoszteron szint növelésére?
Soha nem nyúltam kokszhoz, a tesztóm mégis határérték alatt van. Bár úgy tudom az LH ingadozik, de méréskor szintén alsó határértéken volt. FSH jó. Mást nem nézettem, de tervezek még részletesebb vizsgálatokat csináltatni. Aki volt már így, az tudja, hogy milyen szánalmas állapot ez.
Vajon a kúra után használatos kezelés segítene tartósan megemelni a tesztoszteronszintemet?
mennyi a testzsirod?
Tamoxifen emeli a teszto-szintet, de tartosan nem lehet szedni.
Monty, az lesz az első, ez egyelőre elméleti kérdés. A beutalós móka most ér véget, nulla eredménnyel. Elhajtott, hogy ez nem kóros, kért egy vér egy vizeletvizsgálatot (D-vitamin, kalcium), ügy lezárva. Én meg éljek együtt az úszógumival, a fos közérzettel, meg ki tudja, hogy később milyen szövődményekkel. Az csak hab a tortán, hogy a sportban semmit nem érek el.
Sajnos elég rossz tapasztalatokat olvasok a orvosokról. Tipikusan tüneti kezelést írnak fel, azaz Androgelt, azért meg kár lenne százezreket hagyni egy magándokinál. Tudomásom szerint hosszú távon inkább árt, mint használ.
Kell hogy legyen valami módja, hogy az ember a saját hormonrendszerét helyrerakja, és ebben csak annak van a legnagyobb tapasztalata, aki előtte jól fel is borította azt. :) Csak nem tudom, hogy ez képes-e egy "gyári hibás" hormonrendszert is kiigazítani, vagy csak azt tudja visszaállítani, ami a kúra előtt volt. Eddig legális tesztofokozókkal próbálkoztam, és bár mérhető eredménye volt, ahhoz kevés, hogy érezzem is. Éppen becsúsztam határértékbe, de nekem kb. duplázni kéne a jelenlegi értéket, hogy érjen is valamit.
Elég kezdő vagyok a témában, szóval ha bele is vágok, előtte azért alaposan körbe kell járnom, hogy mit érdemes beszerezni, ezért időben nekiállok kutatni. Már ha egyáltalán érdemes belevágni, először ezt kell kiderítenem.
Vagy életed végéig szúrsz valamennyi hosszú észterű tesztót vagy doki.
Meg lehetne oldani, a hCG érzékenyít az LH-ra és akkor talán több lenne, mellé pedig tamoxifen. Viszont a kúra levezetést nem véletlenül hívják visszaállításnak is, mert az eredeti-normál értékre állít vissza. Na most, ha neked az eredeti is szar, akkor nem biztos, hogy gyógyszerrel tartós növekedést érnél el. Mégegyszer, menj privát dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!