Tömegelés help!?!
Elkezdeném a tömegelést csirke+ rizs kombóval. 65 kg vagyok,fél kg rizs és 1.2kg rizs(már készen,40 dkg natúr).
Ezt valaki segítene nekem elosztani? Reggel 8-tól suliba vagyok 2-ig. Ti mennyit vinnétek,hogy itthonra is maradjon? Egyszerűen nem tudom,hogy kéne elosztani. 2 óránként kaja? Vagy hogyan? 2 ott,3 itt? Úgy lenne jó,hogy 5-től edzés. Tehát 4-kor lenne egy kaja. Utána természetesen fehérje+zab. Valaki help pls :D
Egyszerű ételeket is ehetsz csirkerizsen kívül... Más gabonák, más húsok, tojásételek itt-ott...
Úgy osztod el, ahogy neked jó, ez nagyon egyéni. Ahogy a makrók is, az időzítés is... Vidd be, amit kell, az a fő.
Az nem jó, hogy suliban eszel annyit, amennyi neked megfelel s délután nyomod meg? Nem tanulás előtt, nehogy bealudj, de valamikor csak meg kell enned az ételt.
Ha a rizs sok, s a térfogata miatt (ha van ilyen, bár víz úgyis kell, miért baj, hogy benne van? mindegy, biztos van ilyen ember), egyél valami szárazabbat, ha a szénhidrát nem tetszik benne, egyél lassabbat vagy egyél több zsírt... Vannak lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!