Milyen gyakorlat, hogyan formal?
Hirtelen talaltam par kepet, google-on :D
Csak hogy jobban megertessem veletek a kerdesemet.
1. [link]
2. [link]
Inkabb a hasi izmokban latszik a kepeken a kulonbseg.
Tehat a kerdes pontosan az, hogy peldaul X gyakorlat X keppen formalja (maradjunk a kepnel) hasat? es Y gyakorlat pedig Y formaban? A ket hasfal kozott tobb kulonbseg is van, ami hirtelen szamomra szembetunobb, hogy kozepen fuggolegesen a kockak kozt tobb a hely, mig a masodik gepen szinte egybe vannak a kockak. Van erre valami magyarazat? Gyakorlat fuggo? Vagy ez inkabb genetika?
koszonom a valaszokat mindenkitol, es kerlek ne kezdjetek egy vitazni, ertem mirol van szo.
Am az a helyzet, hogy lenne (szemelyes meglatasom szerint 15 kilo, masok meglatasa szerint kb 10 is sok lenne, 180 magas vagyok, jelenleg 85 kilo, szerintem a 70 kilo lenne az ideal.
Az a nagy helyzet, hogy lassu az anyagcserem szerintem, mivel lenyegtelen mennyit eszek, heti 2 alkalommal jarok WC-re max :D es iszonyatosan ragad, ha testzsirt merek is, egyik naprol a masikra ha nem figyelek oda, akar 0.70% is feljohet. Tehat nekem nagyon odakell figyeljek, hogy mit eszek es mennyit, emellett jo ideje edzem, megsem erzem magamon, hogy izmosodtam volna, meglehet, hogy az etkezes a problema, vagy genetika. De ha megemelem a tapanyagot az mind ragad ram, a fene vigye el.
Valaki erre valami otlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!