Milyen gyakorlat, hogyan formal?
Hirtelen talaltam par kepet, google-on :D
Csak hogy jobban megertessem veletek a kerdesemet.
1. [link]
2. [link]
Inkabb a hasi izmokban latszik a kepeken a kulonbseg.
Tehat a kerdes pontosan az, hogy peldaul X gyakorlat X keppen formalja (maradjunk a kepnel) hasat? es Y gyakorlat pedig Y formaban? A ket hasfal kozott tobb kulonbseg is van, ami hirtelen szamomra szembetunobb, hogy kozepen fuggolegesen a kockak kozt tobb a hely, mig a masodik gepen szinte egybe vannak a kockak. Van erre valami magyarazat? Gyakorlat fuggo? Vagy ez inkabb genetika?
Koszonom a valaszokat, tehat ne igazan almodozzak kiszemelt celrol, mert lehet hogy az en testem / izomzatom nem ugy fog kinezni, genetikai oknal fogva.
Kozben talaltam egy kepet, hogy korulbelul mennyivel lennek en megelegedve.
De akkor amit irtatok, hogy genetika fuggo es nincs kulon gyakorlat, hogy hogyan formalodok x gyakorlattol, akkor meglehet, hogy nem is fogok igy kinezni.
Nem tervem a tul izmos kulso, inkabb csak a kepen lathatoval lennek megelegedve, kis izom, kis forma inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!