Akik a saját testsúlyukkal edzenek azok mitől lesznek olyan izmosak?
Látom a képeket,videókat és nem értem mitől,mivel,hogy szedik fel azokat az izmokat amikkel többre képesek,mint egy sima kondis vagy súlyokkal edző .
Mennyit edzenek,milyen bontásban?
Én nem látom a fegyencedzésben,hogy ennyi lenne benne.
Nem látom,hogy az ad annyi terhelést ami ehhez elég.
Kevésnek tűnik.
Én edzettem súlyokkal és alig jött fel rám valami.
Hogy kajálnak?
Mi a franctól van olyan válluk és gerincmerevítőjük?
Én sportoltam olyat ami erősíti ezeket,utána meg a kondi, de valamiért nem lett olyan, mint a mászókás srácoknak.
Lehet öreg vagyok már hozzá?
Akik tényleg sikeresek benne azok 3 módon edzenek:
1. Sima saját súlyos (ez tulajdonképpen a kardió része)
2. Súlyozott tolódzkodás, húzódzkodás, fekvő stb. (súlyöv, súlymellény)
3. Súlyzózás
Csak saját súly nem elég egy idő után. Én erre 2 év, heti 3x2óra saját súlyos edzés után jöttem rá.
Azóta csinálom mindhárom fajtát (a saját súlyos a bemelegítés) és sokkal jobban izmosodom, erősödöm.
A többre képes alatt azt értem,hogy meg tudnak csinálni egy rakás olyan kunsztot és mutatványt ami a kondisok legtöbbje nem.
És ezen felül is vannak izmaik és erősek(saját magukhoz képest).
Azt mondjátok ez most csak divat meg jó reklám,hogy ők funkcionálisak a kondisok meg nem azok és nem erősek?
" meg tudnak csinálni egy rakás olyan kunsztot és mutatványt ami a kondisok legtöbbje nem. "
Es? Egy cirkuszi artista meg még tobb kunsztot es mutatvanyt tud. Oszinten, kit erdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!