Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Soványból izmos szeretnék...

Soványból izmos szeretnék lenni. De hogyan?

Figyelt kérdés
Eléggé sovány vagyok. elkezdtem edzeni 8 hónapja de júliusban volt egy kisebb balesetem ezért hagytam az edzést mostanáig. Ezek az edzések nem mutattak különösebb változást. Mit csinálok rosszul? Nem szedek fehérjeport sem táplálék kiegészítőket. 13/f 163 cm 48 kg.

2016. szept. 9. 15:33
1 2
 11/15 Bok Globule válasza:
13 évesen rohadtul nem ezzel kellene foglalkoznod, sőt. Lesz erre még időd. Ilyen idős korban inkább az elméddel törődj, hogy később a gyúrás mellett eszed is legyen. De mindegy. Szerintem.
2016. szept. 10. 11:16
 12/15 Bok Globule válasza:
Jó, tudom, hogy nem a gyúrásról és a testépítésről van szó. A te izmaid még fejlődnek, semmiképpen sem érdemes manipulálnod és előértetned a folyamatot. Táplálkozz értelmesen, rendszeres testmozgás, ahogy szokás és ne parázz, nem csinálsz rosszul semmit.
2016. szept. 10. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

az utolsó 2-nek:

14éves lányok járnak szombatonként kondiba

2016. szept. 10. 13:21
 14/15 Bok Globule válasza:
Ez nem változtat azon, hogy serdülő korban vannak. Idióta egy divat lett ez az esztelen sport, edzés hóbort.
2016. szept. 10. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne az rossz ha felkészítem a testem az erőltetésre mire felnőtt leszek? wtf
2016. szept. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!