Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy év alatt ki tudom gyurni...

Egy év alatt ki tudom gyurni magam?

Figyelt kérdés
Siasztok 14 éves fiú vagyok 165cm. Egy hónapig jártam konditerembe személyi edzővel (már egyedül), szóval van edzésterv. Figyelek az étkezésre amennyire csak tudok. Edzesek után szoktam inni egy fehérjeturmixot. Nem szedek semmi táplalékkiegészítőt meg ilyeneket. Heti 3-szor megyek konditerembe es eddig az egy hónap alatt 4kg szedtem fel izomban. A cél az lenne, hogy jövőre már látványosan látszodjon (viszonylag nagyobb tömegben) minden izmom.

2016. szept. 7. 22:17
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Csak mert neked nem sikerült, nem jelenti azt, hogy másnak sem.
2016. szept. 7. 22:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Az emberi test tulajdonságairól beszélünk. Ez olyan, mintha ki akarnád venni magad azalól a tény alól, hogy az embernek 1 szíve van.

4 kiló izmot nem szedsz fel havonta naturálban normál esetben.

2016. szept. 7. 22:39
 3/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem kell a turmix mert be lehet vinni kajával, főleg ennyi idősen.

Másrészt nyilván attól függ milyen a múltad, a szervezeted mennyire van hozzászokva a terheléshez. Ezért szoktak ebben a korban még inkább saját testsúlyos edzést csinálni, mert ha 16 éves korodig saját súllyal fejleszted magad, később sokkal jobb eredményeid lesznek teremben.

Harmadrészt, ennyi idősen nem leszel izmos, mert még nem alakult ki a tested, még épphogy elkezdtél tesztoszteront termelni. Ezért érdemesebb lenne először fekvőzni, tolódzkodni, húzódzkodni, guggolni, lábemelés, hasprés, kézzálásból karhajlítás illetve valami kardió jellegű mozgást is az érrendszer és tüdő fejlesztése érdekében.

2016. szept. 7. 22:48
 4/16 A kérdező kommentje:

#4 ezt már én is hallottam de azért köszi, egyébként 6 évig úsztam és kilenc éve karatézom. Húzódzkodás, tolódzkodás és az ehez hasonló saját testsúlyos gyakorlatok jól mennek, nagyobb ismétlésszámmal.

Eleg izmos vagyok az osztálytársaimhoz és a velem egykorúakhoz képest, ezért mondták, hogy már kezdhetek konditerembe járni.

2016. szept. 7. 22:57
 5/16 anonim ***** válasza:
te gyerek, gyógyszerek nélkül 20 év alatt sem tudod kigyurni magad, nem hogy 1
2016. szept. 7. 23:34
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem
2016. szept. 7. 23:37
 7/16 A kérdező kommentje:

úgy kigyúrni, mint john cena, csak látványos mellizom, hát kar.

De ha nem hát nem

2016. szept. 7. 23:39
 8/16 anonim ***** válasza:

nincs értelme annak amit irsz. szóval nem kigyúrni akarod magad, csak látványosan izmos akarsz lenni.

MIVAN?

2016. szept. 7. 23:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben a kigyúrás szó el van túlozva
2016. szept. 7. 23:45
 10/16 A kérdező kommentje:
Most egyenlőre csak látványosan izmos, aztán majd idővel rendesen kigyúrni magam.
2016. szept. 7. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!