Kitűztem magam elé egy célt, szerintetek menni fog?
Figyelt kérdés
A cél, hogy jövő ilyenkorra 200 kilót nyomjak ki fekve.
Most 145 kiló megy, 17 éves vagyok, 2 éve edzek.
2016. szept. 4. 18:18
1/16 Cortez70 válasza:
Naturálban nem hiszem. Cuccal is necces 1 év alatt.
2/16 anonim válasza:
Aha 2 éve edzel és 17 évesen ennyit nyomsz naturálon. Hány kiló vagy 150?
3/16 A kérdező kommentje:
88 kiló vagyok.
#1 Eddig testépítő jellegű edzéssel edzettem, így lett meg a 145 kiló. Ez nem "javít" a helyzeten? :)
2016. szept. 4. 18:41
4/16 anonim válasza:
Bocs de nem hiszek neked. Junior versenyen a te súlycsopprtodban vannak ilyen súlyok a top első háromnál és azok rohadtul nem naturálok.
5/16 anonim válasza:
Jó a top 3 túlzás de akkor is.
6/16 likebike válasza:
Te nem a múltkori vagy?17 éves volt,2 éve edzett,140kg-ot nyomott fekve.Vagyis ezt írta,közben meg nagy kamu volt.
7/16 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el.
A kérdésre válaszoljatok!
Igen, a múltkor is én voltam, de akkor még 140-et írtam. Tegnap próbáltam a 145-öt, és kiment.
2016. szept. 4. 20:05
8/16 likebike válasza:
Honnan tudjuk?Valaki gyorsabban növel a súlyokon,valaki meg nem.Amúgy is,ekkora súlyt már elég nehezen lehet elérni.Próbáld meg,ha kitűzted magad elé és hátha sikerül.
10/16 anonim válasza:
Én 19 vagyok,1 éve edzek és 110kg a maxom eddig,én is egy ilyen 130-at tűztem ki fél év múlvára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!