El szeretnék menni edzőterembe. Többi lent. (? )
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves fiú vagyok, és el szeretnék menni edzőterembe. Már egy jó ideje edzek saját testsúllyal is úgyhogy nem vagyok egy pálcika. Igazából az lenne a lényeg hogy meg tudnátok e mondani azokat az alapgyakorlatokat amik annyira nem megterhelőek(Tekintve a korom,és tudom hogy nem egyből a nehéz súlyok..) szóval tudnátok írni olyan gyakorlatokat amiket végezhetek? Illetve valami vitamin vagy esetleg izületvédő? És nem tudom hogy be tudom e adagolni az elegendő fehérjét. Mondjuk pl 1-1,5ttkg *vagy mi :D* elég vagy kell a 2?
Előre is köszönöm, bocs ha hülyeség
2016. aug. 29. 18:51
2/11 Cortez70 válasza:
15 évesen nyomhatod már keményen. Heti 3 napos teljes testes edzés legyen. Guggolás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, bicepszezés állva rúddal, tricepszre csigás letolás, hasprés, vádli. Napi kb 2g x ttkg fehérje legyen, de be tudod vinni sima szilárd kajából is. Vitamin: multi pro.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. aug. 29. 19:31
5/11 A kérdező kommentje:
És hány kg súllyal kezdjek?
2016. aug. 29. 20:45
6/11 A kérdező kommentje:
És a mellhez húzás( ha igy hívják) avval mi a szitu? Mehet?
2016. aug. 29. 20:52
7/11 anonim válasza:
Előttem már elég jókat szóltak hozzá... De szerintem ha saját testsúllyal edzel tovább, az is célravezető lesz... Nézd meg a Madbarz nevű appot... Ha azok mennek szabályosan, a megfelelő ismetlesszammal, akkor nem kell a konditerem, olyan szálkas és izmos leszel, hogy ihajj :) Nem hatalmas izmaid lesznek, hanem szálkas, kirajzolódott izmok... Sok sikert, bármelyikre is adod a fejed.
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm! De ismerem az appot , használtam is , csak az a baj h S.W.-vel nem bírok annyira halladni, és erre alkalmam sincs. Ezért gondoltam hogy egy kis kondival kicsit felhozom magam, majd folytatom az S.W-t
2016. aug. 29. 21:09
9/11 Cortez70 válasza:
Akkora súlyokkal nyomjad, amivel az adott gyakorlatból megy 8-10 ismétlés a sorozatokban. Értelemszerűen ez más-más gyakorlatonként, mert nem ugyanazzal a súllyal tudsz fekvenyomni 10-et, mint bicepszezni. Így érthető?
10/11 A kérdező kommentje:
Persze, köszönöm!
2016. aug. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!