Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kura alatt szoktak tomegelni...

Kura alatt szoktak tomegelni es szalkasitani is egyszerre?

Figyelt kérdés

Gondolok itt most egy sima susta kurara. 12 hetesre.

Ilyenkor vegig tomegelnek es csak utana, pct utan szalkasitanak vagy mondjuk a 12 hetbol 6 het tomegeles vagy 8 het es a tobbi szalkasitas?

Szalkasitani gondolom nem nagyon szoktak pct alatt vagy igen? Megis mikor szalkasitanak?

2016. szept. 3. 17:16
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Vagy még hosszabb a kúra és belefér a végén a szálkásítás is.
2016. szept. 3. 17:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Pct alatt nagy hulyeseg szalkasitani? Ugye alapbol egy tonna feherje kell, szval azzal nincs gond, de a cht nem vagom hogy mennyire szabad levinni es beleszol e a megtartott tomeg mennyisegebe..
2016. szept. 3. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
tomegelj utana szalkasits
2016. szept. 3. 17:22
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Kúra után már sok izmot vesztenél ürülés alatt diétával.
2016. szept. 3. 17:28
 5/8 anonim válasza:
0%

Nekem egyszerre megy a kettő.

Tömegre inzulin szoktam tolni, szálkára meg növi és fél éve pajzsmirigy fokozókat is.

Nos, a strandon nem volt hiány csajokban, amúgy az őszi verseny szezonra készültem be, de nem szoliba mentem barnulni, hanem a strandra, legalább a csajokkal jól elvoltam.

Amúgy Béci vagyok.

197cm,147kg(majd most faragom le), kar 54cm, lemarva, kipattinva keményen, néha válla alatt gumiszorítóval el is szoktam kötni, hogy jobban durrantnak tűnjön.

2016. szept. 3. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Béci mi vicces vagy. :)
2016. szept. 3. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem, max egymás után.
2016. szept. 3. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Két külön kúrában jobb, de ha egyben akarod akkor 18-20 hét legalább kell. Hobbiban annak semmi értelme.
2016. szept. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!