Kura alatt szoktak tomegelni es szalkasitani is egyszerre?
Figyelt kérdés
Gondolok itt most egy sima susta kurara. 12 hetesre.
Ilyenkor vegig tomegelnek es csak utana, pct utan szalkasitanak vagy mondjuk a 12 hetbol 6 het tomegeles vagy 8 het es a tobbi szalkasitas?
Szalkasitani gondolom nem nagyon szoktak pct alatt vagy igen? Megis mikor szalkasitanak?
2016. szept. 3. 17:16
1/8 Cortez70 válasza:
Vagy még hosszabb a kúra és belefér a végén a szálkásítás is.
2/8 A kérdező kommentje:
Pct alatt nagy hulyeseg szalkasitani? Ugye alapbol egy tonna feherje kell, szval azzal nincs gond, de a cht nem vagom hogy mennyire szabad levinni es beleszol e a megtartott tomeg mennyisegebe..
2016. szept. 3. 17:22
4/8 Cortez70 válasza:
Kúra után már sok izmot vesztenél ürülés alatt diétával.
5/8 anonim válasza:
Nekem egyszerre megy a kettő.
Tömegre inzulin szoktam tolni, szálkára meg növi és fél éve pajzsmirigy fokozókat is.
Nos, a strandon nem volt hiány csajokban, amúgy az őszi verseny szezonra készültem be, de nem szoliba mentem barnulni, hanem a strandra, legalább a csajokkal jól elvoltam.
Amúgy Béci vagyok.
197cm,147kg(majd most faragom le), kar 54cm, lemarva, kipattinva keményen, néha válla alatt gumiszorítóval el is szoktam kötni, hogy jobban durrantnak tűnjön.
6/8 A kérdező kommentje:
Béci mi vicces vagy. :)
2016. szept. 3. 17:53
7/8 anonim válasza:
Egyszerre nem, max egymás után.
8/8 anonim válasza:
Két külön kúrában jobb, de ha egyben akarod akkor 18-20 hét legalább kell. Hobbiban annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!