Szálkásítani hogyan?
17 éves lány vagyok , 3hónapja edzek, elég sokat erősödtem de most már szeretnék zsírból is fogyni. Reggelire mindig zabpelyhet eszek vízzel, ebédet amit anyum csinál edzés után 2tojás vagy hal zöldségekkel, meg elég sokat nasiztam arról le kell szoknom:D
Egy héten 2szer lábazok egy lazábbat meg egy nagyon keményet, mellett nem edzek a többit egy héten egyszer. Kardiót eddig csak annyit csináltam hogy biciklivel jártam suliba ami napi kb45-50percet jelent, de arra gondoltam hogy mostantól erősítés után futok, ilyen intervall edzéssel, ezek igy jók, vqgy mit csinálhatnék még? 57kg vagyok160cm
Így van, rendes étremd nélkül kétesélyes, vagy mázlis vagy és fogyni fogysz, vagy nem...
+ a nasiról sem kell lemondani, meg kell tanulni zabból, fehérjéből sorolhatnám csinálni rágcsákat és belekalkulálni az étrendbe... Én pl bögrés muffint szoktam csinálni zabból tojásból és fehérjeporból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!